Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/72881/paaiskejo-populiariausi-2020-metu-ismanieji-telefonai-pirmoje-pozicijoje-ne-xiaomi-ir-ne-samsung/spausdinti/

Paaiškėjo populiariausi 2020 metų išmanieji telefonai, pirmoje pozicijoje ne „Xiaomi“ ir ne „Samsung“

Publikuota: 2020-05-12 10:26
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Pirmasis šių metų ketvirtis – neabejotinai blogiausias ne tik išmaniųjų telefonų rinkoje, tačiau ir daugelyje kitų sričių. Tyrimų kompanija „Canalys“ paskelbė populiariausius pirmojo metų ketvirčio telefonus, o juo daugiau nei užtikrintai tapo „Apple“ sukurtas įrenginys.

JAV milžinė užima tris pozicijas dešimtuke, o pirmoji vieta atiteko „iPhone 11“ išmaniajam telefonui. 2020 metų pradžioje šis įrenginys buvo parduotas maždaug 18 mln. kartų, o tai yra daugiau nei dvigubai geresnis rezultatas nei „Xiaomi“ pavyko pasiekti. Nesunku pastebėti, jog antroje pozicijoje randame „Redmi Note 8“ ir „Note 8T“ išmaniuosius, kurių buvo parduota daugiau nei 8 mln. vienetų.

Paaiškėjo populiariausi 2020 metų išmanieji telefonai, pirmoje pozicijoje ne „Xiaomi“ ir ne „Samsung“

„Xiaomi jau ne kartą gyrėsi apie šios serijos išmaniųjų telefonų sėkmę, o tai puikiai atspindi ir pateikiama statistika. Trečioje pozicijoje randame „Samsung“ vidutinės klasės „Galaxy A51“ išmanųjį, o ketvirtoje – „Galaxy A10s“. Didžiausias telefonų gamintojas šiame dešimtuke pelnė ir dar dvi pozicijas – septintoje vietoje atsidūrė „Galaxy A20s“, o laipteliu žemiau – „Galaxy A01“ modelis.

Į dešimtuką populiariausių pateko ir „Redmi Note 8 Pro“, kuris pirmojo metų ketvirčio metu buvo penktas populiariausias telefonas. „Xiaomi“ atiteko ir devintoji vieta, kurioje „Redmi 8A“ modelis. Apžvelkime dar keletą likusių pozicijų, kurios atiteko „Apple“ kompanijai.

Šeštoje vietoje nesunku pastebėti „iPhone 11 Pro Max“, o dešimtuką užbaigia ir dar vienas šios serijos įrenginys – tai „iPhone 11 Pro“. Nesunku pastebėti, jog pirmojo 2020 metų ketvirčio metų nemažai populiarumo sulaukė ir vidutinės ar žemesnės klasės išmanieji.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!