Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/72854/pristatytas-huawei-y8s-modelis-su-google-paslaugomis/spausdinti/

Pristatytas „Huawei Y8s“ modelis su „Google“ paslaugomis

Publikuota: 2020-05-08 17:09
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Huawei“ kovo pabaigoje pristatė naujausius savo flagmanus, o dabar gamintojas ganėtinai intensyviai dirba su vidutinės ar biudžetinės klasės įrenginiais. Visai neseniai kompanijos atstovai oficialiai paskelbė apie naująjį „Huawei Y8s“ išmanųjį telefoną.

Naujasis kinų produktas pasižymi 6,5 colių įstrižainės LCD ekranu su Full HD+ raiška. Nesunku pastebėti ir ganėtinai nedidelę ekrano išpjovą, kurioje – dvi kameros asmenukėms. Pirmoji jų pasižymi 8 MP raiškos vaizdo jutikliu, o antroji – 2 MP raiškos gylio jutikliu, kuris skirtas fono suliejimui.

Pristatytas „Huawei Y8s“ modelis su „Google“ paslaugomis

„Huawei Y8s“ išmanusis telefonas veiks su „Kirin 710“ procesoriumi bei turės 4 GB operatyviosios (RAM) bei pasirinktinai – 64 GB arba 128 GB vidinės atminties, kurią dar bus galima praplėsti atminties kortele. Įrenginio veikimą palaikys 4000 mAh talpos baterija, tačiau jos įkrovimas vyks naudojant senos kartos USB jungtį. Tiesa, geros naujienos „Google“ programėlių mėgėjams – čia veiks ir „Google“ paslaugų paketas.

Išmaniojo telefono nugarėlėje, kaip ir priekinėje dalyje, rasime dvigubą kamerą. Pagrindinė jų turės 48 MP raiškos vaizdo jutiklį su f/1,8 diafragma. Antroji kamera turės 2 MP raiškos gylio jutiklį. Vertikaliai išdėstytos „Huawei Y8s“ kameros turės ir LED blykstę, o nugarėlėje taip pat rasime ir pirštų antspaudų skaitytuvą.

Kol kas nėra žinoma kiek kainuos ši „Huawei“ naujiena, o taip pat nėra paskelbta ir kuriuose regionuose „Y8s“ modelis bus prieinamas. Lietuvoje „Huawei“ parduoda kai kuriuos „Y“ serijos įrenginius, todėl nereikėtų labai nustebti jeigu šis variantas būtų pasiūlymas ir mūsų rinkai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!