Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/72790/honor-pristate-tris-telefonus/spausdinti/

„Honor“ pristatė tris telefonus

Publikuota: 2020-05-06 07:02
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanijos „Huawei“ dukterinė įmonė „Honor“ visai neseniai pristatė tris naujus išmaniuosius telefonus – „Honor 9C“, „Honor 9A“ ir „Honor 9S“, kurie pasižymi patrauklia kaina ir talpiomis baterijomis.

Naujieji įrenginiai bent jau ko kas yra prieinami tik Rusijos rinkoje, tačiau ateityje gali pasirodyti ir kituose regionuose. Siūlome trumpai pažvelgti į šiuos išmaniuosius telefonus ir Jums. Visų pirma, pažvelkime į „Honor 9C“, kuris pasižymi 6,39 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška, o viršutiniame ekrane kampe turi ir nedidelį apskritimą, kuriame įmontuota 8 MP asmenukių kamera.

„Honor“ pristatė tris telefonus
„Honor“ pristatė tris telefonus

Išmanusis telefonas labai panašus į „Honor Play 4T“ modelį ir turi tris kameras nugarėlėje – 48 MP pagrindinę, 8 MP plataus kampo bei 2 MP raiškos gylio sensorių. Nugarėlėje taip pat rasime pirštų antspaudų jutiklį. „Honor 9C“ veikia su „Kirin 710A“ procesoriumi bei 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties, kurią dar galima praplėsti ir atminties kortele.

Naujojo „Honor“ įrenginio veikimą palaiko 4000 mAh talpos baterija, o pirkėjai telefoną galės įsigyti juodos arba mėlynos spalvos. Pranešama, kad šis modelis kainuos maždaug 162 eurus.

„Honor 9A“ pasižymi 6,3 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška bei turi vandens lašo formos išpjovą, kurioje įmontuota 8 MP asmenukių kamera. Šis modelis veikia su „MediaTek Helio P22“ procesoriumi bei 3 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties.

Išmaniojo telefono nugarėlėje – triguba kamera. Pagrindinė jų pasižymi 13 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta jos – 5 MP plataus kampo bei 2 MP raiškos gylio sensorius. „Honor 9A“ taip pat turi 5000 mAh talpos bateriją bei pirštų antspaudų jutiklį nugarėlėje, o šio modelio kaina siekia 138 eurus.

Trečioji „Honor“ naujiena – „Honor 9S“ išmanusis telefonas su 5,45 colių įstrižainės ekranu. Vien iš dizaino galima matyti, jog šis įrenginys bus itin pigus. Čia nerasime jokių ekrano išpjovų, o tiek viršuje, tiek ir apačioje, ganėtinai dideli rėmeliai.

Išmanusis telefonas veikia su „Helio P22“ procesoriumi bei turi 2 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB vidinės atminties. Priekinėje dalyje – 5 MP raiškos asmenukių kamerą, o nugarėlėje – 8 MP kamera su LED blykste. „Honor 9S“ veikimą palaikys 3020 mAh talpos baterija, o pats įrenginys kainuos maždaug 87 eurus.

Nesunku nuspėti ir tai, jog visi trys išmanieji telefonai neturės „Google“ paslaugų paketo ir vietoj jo naudos „Huawei“ analogą bei „AppGallery“ programėlių parduotuvę. Šių įrenginių prekyba prasideda jau gegužės 4 dieną, tačiau bent jau kol kas tik Rusijoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!