Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/72782/pristatytas-xiaomi-mi-note-10-lite/spausdinti/

Pristatytas „Xiaomi Mi Note 10 Lite“

Publikuota: 2020-05-04 11:16
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Ignas Petrikonis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Jeigu manėte, jog „Xiaomi“ pernai persistengė su „Mi 9“ serijos modelių versijomis ir modifikacijomis, bei tikėjotės, kad šiemet gamintojas susiims, turime jus nuvilti. Kinijos milžinė vėl lipa ant to paties grėblio ir vieną po kito štampuoja mažai vienas nuo kito besiskiriančius telefonus. Oficialiai buvo pristatyta pigesnė praėjusių metų pabaigoje debiutavusio „Xiaomi Mi Note 10“ versija, turinti „Lite“ prierašą.

Pagrindinis išmaniojo dizaino elementas išliko tas pats – lenkimai. Tiek 6,47 colio FHD+ raiškos ekrano, tiek stiklinės nugarėlės šonai švelniai užlenkti taip suteikiant prabangos ir geresnį laikymo komfortą. Užtat gamintojas iš pagrindų atnaujino kamerų modulio dizainą ir pasiūlė naują korpuso spalvą – „Aurora Green“ pakeitė „Nebula Purple“.

„Xiaomi“ labai didžiuojasi „Mi Note 10 Lite“ ekranu, kadangi jis pasižymi šiai klasei nebūdinga AMOLED technologija ir turi „TUV Rheinland“ sertifikatą dėl itin nedidelio mėlynos šviesos išspinduliuojamo lygio. Kinijos milžinė taip pat nusprendė netaupyti procesoriaus sąskaita ir sumontavo tą patį „Snapdragon 730G“, kaip ir „Mi Note 10“. Pirkėjams bus siūlomos dvi atminties konfigūracijos – 6 GB RAM ir 64 GB bei 6 GB RAM ir 128 GB.

Pristatytas „Xiaomi Mi Note 10 Lite“

Sritis, kurioje labiausiai pasireiškia „Lite“ apkarpymai, yra kamera. Ten vietoje 5 objektyvų išvysime tik 4. Pagrindinis jų – 64 MP „Sony IMX686“, jam kompaniją palaiko 8 MP 120 laipsnių kampo itin plataus kampo, 5 MP gylio ir 2 MP makro kameros. „Mi Note 10 Lite“ vaizdą gali įrašinėti 4K raiška, o sulėtintu režimu – net 960 kadrų per sekundę greičiu.

Telefone vietos buvo atrasta ir IR spindulių siųstuvui (leidžia valdyti televizorius, kondicionierius bei kitą techniką), ir 3,5mm ausinių jungčiai. Įrenginys vartotojus nudžiugins ir tokiomis aukštesnio kainų segmento funkcijomis kaip po ekranu montuojamas pirštų antspaudų skeneris ir NFC.

Neabejotinai stipriausi „Mi Note 10 Lite“ savybė – net 5260mAh baterija, palaikanti 30 W greitąjį įkrovimą. Turint galvoje ir itin efektyvų procesorių, telefonas turėtų būti tikras maratonininkas.

Už bazinį modelį Europoje teks pakloti 349 eurus, o 6 GB + 128 GB versija atsieis 399 eurus. Numatoma prekybos pradžia – gegužės vidurys.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!