Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/72781/pristatytas-naujasis-redmi-note-9/spausdinti/

Pristatytas naujasis „Redmi Note 9“

Publikuota: 2020-05-04 07:13
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanijos „Xiaomi“ dukterinė įmonė dar prieš kurį laiką pristatė „Redmi Note 9 Pro“ ir kelis kitus „Note 9“ serijos, tačiau standartinis modelis pasirodė tik dabar. Taip, „Redmi“ oficialiai pristatė ir naująjį „Redmi Note 9“ išmanųjį telefoną, kuris yra „Note 8“ modelio atnaujinimas.

Naujasis „Redmi Note 9“ pasižymi 6,53 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška. Nesunku pastebėti ir nedidelį kameros apskritimą viršutiniame kairiajame ekrano kampe, kur įmontuota asmenukėms skirta kamera. Gamintojo teigimu, šio įrenginio ekranas apsaugotas „Gorilla Glass 5“ apsauginiu stiklu.

Pristatytas naujasis „Redmi Note 9“

Išmaniojo telefono veikimu rūpinsis „MediaTek Helio G85“ procesorius, kurio taktinis dažnis – 2,0 GHz. Pirkėjai galės pasirinkti iš kelių atminties konfigūracijų – 3 GB arba 4 GB operatyviosios (RAM) bei atitinkamai 64 GB arba 128 GB vidinės atminties. „Redmi Note 9“ nugarėlėje – keturios kameros.

„Xiaomi“ į šį telefoną įmontavo pagrindinę kamerą su 48 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta jo – 8 MP raiškos plataus kampo, 2 MP gylio bei 2 MP makro sensoriai. Priekinėje įrenginio dalyje – 13 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Išmaniojo telefono veikimu rūpinsis 5020 mAh talpos baterija su 18W greituoju įkrovimu. Tiesa, viena labai įdomi detalė yra ta, jog telefoną gamintojas parduos su 22,5W greituoju įkrovikliu. Kokia to priežastis, deja, bet neaišku.

Pranešama, kad naujasis „Redmi Note 9“ kainuos nuo 199 JAV dolerių, o už tokią kainą gausime modelį su 3 GB operatyviosios atminties. Pirkėjai taip pat galės pasirinkti iš kelių skirtingų spalvų – žalios, baltos bei pilkos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!