Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/72697/facebook-turi-ispudinga-naujiena-vaizdo-pokalbiai-su-daugybe-zmoniu/spausdinti/

„Facebook“ turi įspūdingą naujieną: vaizdo pokalbiai su daugybe žmonių

Publikuota: 2020-04-26 16:20
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Vaizdo bendravimo programėlės dėl pasaulinės pandemijos tapo populiarios kaip niekada, o į tai sureagavo ir „Facebook“. Kompanijos atstovai oficialiai pristatė naująją „Messenger Rooms“ galimybę, kuri leis organizuoti vaizdo pokalbius su neįtikėtinai dideliu skaičiumi žmonių.

Naujoji galimybė leis Jums sukurti virtualius kambarius „Messenger“ ar „Facebook“ platformose bei pakviesti prisijungti visus norinčius prie Jūsų vaizdo skambučių. Analogiškų galimybių gali pasiūlyti ne viena aplikacija, tačiau „Facebook“ leis į pokalbį prisijungti iki 50 žmonių, o tam net nereikės turėti „Facebook“ paskyros.

„Facebook“ turi įspūdingą naujieną: vaizdo pokalbiai su daugybe žmonių

Kaip skelbia kompanijos atstovai, naujoji galimybė bus matoma naujienų sraute, grupėse ar prie įvykių, kas leis nesunkiai surasti bei prisijungti prie kitų kambarių. Ateityje planuojama šią galimybę pasiūlyti ir „Instagram“, „WhatsApp“ ar „Portal“ programėlių naudotojams. Kaip žinia, visos šios aplikacijos priklauso „Facebook“.

Kaip visa tai veiks? Jeigu nesate tas, kuris sukūrė pokalbių kambarį, tuomet Jūs galėsite nesunkiai prisijungti prie jau vykstančių pokalbių. Gavus pakvietimą patekti į „Messenger Rooms“ galėsite per savo telefoną ar kompiuterį, o tam nereikės parsisiųsti jokios papildomos programėlės. Tiesa, naudojantis šia funkcija per „Messenger“ aplikaciją, Jūs galėsite naudoti ir įvairiausius AR efektus, tokius kaip triušio ausys ir pan.

„Messenger Rooms“ turės ir puikius moderavimo įrankius. Visų pirma, kuriant kambarį, Jūs galėsite nuspręsti ar tai bus atviras pokalbis, į kurį galės prisijungti visi norintys, ar ne. Įdomu ir tai, kad bus galimybė net ir užblokuoti Jums nepatinkančius asmenis, o tai reiškia, kad toks asmuo negalės dalyvauti viename pokalbyje su Jumis ar Jūs negalėsite prisijungti į pokalbius su užblokuotais asmenimis.

Naujoji „Facebook“ galimybė jau pasiekiama kai kuriems vartotojams, tačiau kol kas prieiga prie šios funkcijos yra ganėtinai ribota. Artimiausių kelių savaičių bėgyje, „Messenger Rooms“ bus prieinama visame pasaulyje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!