Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/72691/vivo-dukterine-imone-turi-naujienu-pristatytas-labai-pigus-flagmanas-su-puikiu-ekranu-ir-top-specifikacijomis/spausdinti/

„Vivo“ dukterinė įmonė turi naujienų: pristatytas labai pigus flagmanas su puikiu ekranu ir TOP specifikacijomis

Publikuota: 2020-04-25 13:32
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanijos „Vivo“ dukterinė įmonė „iQOO“ pristatė naująjį savo flagmaną. Keletą pastarųjų savaičių anonsuotas „Neo3“ modelis pagaliau oficialiai pademonstruotas, o pagrindinės jo savybės – galingas procesorius, puikus ekranas ir pakankamai žema kaina. Pažvelkime į šią naujieną detaliau.

Naujasis „iQOO Neo3“ pasižymi 6,57 colių įstrižainės LCD ekranu su Full HD+ raiška, DCI-P3 ir HDR10 palaikymu. Ir kai dauguma kitų gamintojų savo telefonuose pradeda siūlyti 90 Hz ar 120 Hz atsinaujinimo dažnį (ang. refresh rate), tai šis įrenginys pasižymi 144 Hz. Deja, tačiau šis išmanusis neturi ekrane įmontuoto pirštų antspaudų jutiklio, kuris perkeltas į šoninę briauną.

„Vivo“ dukterinė įmonė turi naujienų: pristatytas labai pigus flagmanas su puikiu ekranu ir TOP specifikacijomis

Išmanusis telefonas, kaip tikras flagmanas, veikia su „Qualcomm Snapdragon 865“ procesoriumi bei „Adreno 650“ vaizdo plokšte. Pirkėjai galės pasirinkti net iš keletos atminčių konfigūracijų: 6 GB, 8 GB ar 12 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės, bei 8 GB RAM bei 256 GB vidinės atminties. „iQOO Neo3“ taip pat turi 5G bei „Wi-Fi6+“ ryšių palaikymą.

Verta paminėti ir specialią telefono aušinimo sistemą. „iQOO“ atstovų teigimu, 11 pakopų sistema geba ataušinti vidinę įrenginio temperatūrą iki 10 laipsnių. „Neo3“ modelis taip pat turi 4500 mAh talpos bateriją su 44W greituoju įkrovimu, kas leis pusę šios baterijos įkrauti vos per keletą minučių.

„iQOO“ į savo naująjį flagmaną įmontavo ir trigubą kamerą, kurią rasime nugarėlėje. Pagrindinė kamera naudoja 48 MP raiškos vaido jutiklį, o greta jos – 8 MP itin plataus kampo bei 2 MP makro jutikliai. „iQOO Neo3“ telefone rasime ir „Hyper-HDR“ palaikymą, kas leis fiksuoti kokybiškas nuotraukas esant skirtingoms apšvietimo sąlygoms. Įrenginio priekinėje dalyje – 16 MP raiškos vaizdo jutikliu pasižyminti asmenukių kamera.

Bent jau kol kas šis išmanusis telefonas bus prieinamas tik Kinijoje, o pigiausio modelio kaina sieks 381 JAV dolerį. Už brangiausią modelį su 8 GB operatyviosios ir 256 GB vidinės atminties prašome 480 JAV dolerių. Šiuo metu nėra skelbiama apie įrenginio pasirodymą kitose rinkose, tačiau jeigu tokia informacija atsiras – mes būtinai pranešime.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!