Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/72685/fortnite-zaidimas-pagaliau-pasiekiamas-ir-google-play-parduotuveje/spausdinti/

„Fortnite“ žaidimas pagaliau pasiekiamas ir „Google Play“ parduotuvėje

Publikuota: 2020-04-24 21:01
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Žaidimų mėgėjai tikriausiai žino, jog tokio flagmano kaip „Fortnite“ iš „Google Play“ parduotuvės parsisiųsti nebuvo galimybės. Taip, nors šis žaidimas yra prieinamas „Android“ telefonų savininkams, tačiau jį parsisiųsti buvo galima tik iš oficialios „Epic Games“ svetainės. Po beveik 18 mėnesių šis populiarus žaidimas pagaliau pasiekiamas ir šioje „Google“ parduotuvėje.

Tikriausiai Jums kyla klausimas kodėl „Fortnite“ nebuvo pasiekiamas iš oficialios „Google“ parduotuvės? Atsakymas labai paprastas – šio itin populiaraus žaidimo kūrėjai nepanoro mokėti 30 proc. nuo kiekvienos įplaukos „Google“. Vis dėlto, kompanijos vadovai suprato, jog programėlės parsisiuntimas tik iš oficialaus jų puslapio didelės naudos neduoda ir tai niekaip neprilygsta buvimui „Play Store“ parduotuvėje, todėl „Epic Games“ pozicija pasikeitė.

„Fortnite“ žaidimas pagaliau pasiekiamas ir „Google Play“ parduotuvėje

„Po 18 mėnesių „Fortnite“ veikimo „Android“ platformoje už „Google Play“ ribų, mes supratome. „Google“ pastato siuntinius už „Google Play“ ribų į nepalankią situaciją, nes tokios aplikacijos charakterizuojamos kaip kenksmingos, o „Google Play Protect“ siekia visiškai užblokuoti tokias programėles už „Google Play“ ribų“, – teigiama „Epic“ pranešime spaudai.

„Fortnite“ yra vienas populiariausių tokio tipo žaidimų, o „App Store“ parduotuvėje jis buvo prieinamas nuo pat jo išleidimo dienos. Kompanija ganėtinai ilgą laiką siekė išsiderėti mažesnį „Google“ mokestį už mokėjimus atliktus „Android“ įrenginiuose, tačiau ar tai davė kažkokių rezultatų, neskelbiama.

Populiarusis žaidimas jau dabar prieinamas „Google Play“ parduotuvėje. „Fortnite“ į šią parduotuvę įkeltas balandžio 21 dieną ir jau dabar turi daugiau nei 100 tūkst. instaliacijų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!