Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/72522/galaxy-a70-savininkai-turetu-neskubeti-diegti-naujiniu/spausdinti/

„Galaxy A70“ savininkai turėtų neskubėti diegti naujinių

Publikuota: 2020-04-14 13:17
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ per pastaruosius keletą metų išleido krūvą vidutinės klasės išmaniųjų telefonų, kurie sulaukia vis daugiau ir daugiau dėmesio. Vienas tokių įrenginių, „Samsung Galaxy A70“, visai neseniai sulaukė ir „Android 10“ operacinės sistemos atnaujinimą, tačiau pasirodo, kad džiaugtis dar labai anksti.

„Galaxy A70“ savininkai turėtų neskubėti diegti naujinių

Iškart po „Galaxy A70“ modelio atnaujinimo, kuris vartotojams pasiūlė ne tik naujausią „Android“ versija, tačiau ir visus „OneUI 2.0“ privalumus. Deja, bet iškart po šio naujinio pasirodymo, pasirodė ir daugybė pranešimų apie jo žalą telefonams. „Samsung“ buvo priversti sustabdyti šio atnaujinimo siuntimą į šiuos telefonus ir spręsti iškilusias problemas.

Pasirodo, jog atsiradusi problema su šiuo atnaujinimu – itin rimta ir ją išspręsti patiems vartotojams nebus taip paprasta. Pranešama, kad kai kurie „Samsung Galaxy A70“ modeliai susiduria su problema, jog po atnaujinimo įrašymo, telefonas nebeįsijungia. Programinėje įrangoje naudojamas kodas nesutampa su informacija motininėje plokštėje, o dėl šios priežasties telefonas galvoja, kad jo baterija yra išsikrovusi.

Kadangi telefonas galvoja, jog baterija neturi pakankamai energijos įsijungti – to padaryti ir nepavyks. Tokią problemą išspręsti nėra labai lengva užduotis, todėl jeigu su ja susidūrėte – Jums derėtų kreiptis į Jus aptarnaujantį garantinį servisą, kas taip pat gali būti nemažas iššūkis dėl pasaulį sukausčiusio COVID-19.

Jeigu esate vienas iš „Samsung Galaxy A70“ savininkų – rekomenduojame neatnaujinti savo išmaniojo telefono, jeigu gautumėte kokį naujinį. Bent jau kol kas „Samsung“ nepateikė jokios oficialios informacijos apie šią problemą ir ką turėtų daryti tie, kurie susidūrė su problemomis po „Galaxy A70“ modelio atnaujinimo.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!