Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/72475/samsung-galaxy-s7-ir-galaxy-s7-edge-daugiau-android-atnaujinimu-nebegaus/spausdinti/

„Samsung Galaxy S7“ ir „Galaxy S7 Edge“ daugiau „Android“ atnaujinimų nebegaus

Publikuota: 2020-04-09 07:16
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ niekada negarsėjo kaip greičiausiai ir dažniausiai atnaujinimus savo išmaniesiems telefonams pateikianti kompanija, tačiau savo flagmanais rūpinasi ganėtinai ilgai. Prieš ketverius metus išleisti „Galaxy S7“ ir „Galaxy S7 Edge“ išmanieji dar visai neseniai gavo šių metų kovo mėnesio „Android“ saugumo naujinį.

Deja, tačiau panašu, jog tai buvo paskutinis atnaujinimas šiuose senukuose. Po praėjusio mėnesio saugumo papildymo, šie „Samsung“ flagmanai dingo iš gamintojo atnaujinimų įrenginių sąrašo, o tai reiškia, kad jų palaikymas yra nutraukiamas ir daugiau naujinių šie telefonai nebegaus. Tiesa, įdomu tai, jog dar vienas šios serijos narys, „Galaxy S7 Active“ vis dar išlieka tarp kas ketvirtį atnaujinimus gaunančių įrenginių.

„Samsung Galaxy S7“ ir „Galaxy S7 Edge“ daugiau „Android“ atnaujinimų nebegaus

„Samsung” pagal saugumo atnaujinimų siuntimo dažnumą savuosius įrenginius skirsto į tris kategorijas. Pirmoji – naujausi ir brangiausi prietaisai šiuos atnaujinimus gauna kas mėnesį, antroji – kas 3 mėnesius, o trečioji įrenginių kategorija atnaujinama nereguliariai. „Samsung Galaxy S7/S7 Edge” iškrito iš antrosios kategorijos į trečiąją.

„Samsung Galaxy S7“ ir „Galaxy S7 Edge“ buvo išleisti dar 2016 metais, o tuomet šiuose telefonuose veikė „Android 6.0 Marshmallow“ operacinės sistemos versija. 2017 telefonai buvo atnaujinti į „Android 7.0“, o 2018 metais flagmanus pasiekė ir „Android 8.0 Oreo“. Po šio didžiojo „Android“ versijos atnaujinimo į telefonus buvo pateikiami tik saugumo naujiniai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!