Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/72457/pristatytas-naujasis-vivo-y50-keturios-kameros-nugareleje-talpi-baterija-ir-zema-kaina/spausdinti/

Pristatytas naujasis „Vivo Y50“: keturios kameros nugarėlėje, talpi baterija ir žema kaina

Publikuota: 2020-04-07 21:07
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Vivo“ jau kuris laikas ruošėsi išleisti naująjį „Vivo Y50“ išmanųjį telefoną, kuris visai neseniai buvo pastebėtas ir „Google Play Listing“ duomenų bazėje. Ir nors dar prieš kelias apie šį telefoną daug informacijos nebuvo, tačiau dar vakar gamintojas jį pristatė oficialiai.

„Vivo“ naujiena pasižymi vidutinės klasės specifikacijomis ir pirkėjus bandys pritraukti patrauklia kaina. Pranešama, jog išmanusis veiks su praėjusiais metais išleistu „Qualcomm Snapdragon 665“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Žinoma, kaip ir įprasta tokios klasės įrenginiams, vidinę talpyklą galėsite praplėsti atminties kortele.

Pristatytas naujasis „Vivo Y50“: keturios kameros nugarėlėje, talpi baterija ir žema kaina

Išmanusis telefonas pasižymės 6,53 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška, o viršutinėje ekrano dalyje rasime ir nedidelį apskritimą, kuris skirtas asmenukių kamerai. Ir nors „Vivo Y50“ pristatytas, tačiau iki šiol neaišku kuo išsiskirs priekinėje dalyje esanti kamera. Kaip bebūtų, žinoma tai, jog nugarėlėje rasime keturias kameras.

„Vivo Y50“ turės pagrindinę kamerą su 13 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta jos rasime ir 8 MP plataus kampo bei 2 MP makro kameras, o portretais rūpinsis 2 MP gylio sensorius. Išmaniojo telefono nugarėlėje taip pat įmontuotas ir pirštų antspaudų jutiklis, o po dangteliu slepiasi 5000 mAh talpos baterija su 18W greituoju įkrovimu.

Pranešama, kad šis išmanusis telefonas kainuos 250 JAV dolerių, o pirkėjai naująjį „Y50“ modelį galės įsigyti mėlynos arba juodos spalvos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!