Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/72423/motorola-pristate-pigu-telefona-su-itin-talpia-baterija/spausdinti/

„Motorola“ pristatė pigų telefoną su itin talpia baterija

Publikuota: 2020-04-05 17:11
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Motorola“ šiemet itin aktyviai dalyvauja išmaniųjų telefonų rinkoje ir jau pristatė ne vieną naują produktą. Dar vasario mėnesį gamintojas išleido naująjį „Moto G8 Power“ modelį, o dabar pristatytas ir kiek paprastesnis jo variantas.

Kompanija pristatė naująjį „Moto G8 Power Lite“ išmanųjį telefoną, kuris pasižymi 6,5 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška, o viršutinėje ekrano dalyje nesunku pastebėti ir vandens lašo formos išpjovą. Joje gamintojas įmontavo asmenukių kamerą, kuri turi 8 MP raiškos vaizdo jutiklį.

„Motorola“ pristatė pigų telefoną su itin talpia baterija

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Helio P35“ procesoriumi bei turės 4 GB operatyviosios (RAM) atminties bei 64 GB vidinę atmintinę. Pranešama, jog pastarąją bus galima praplėsti ir atminties kortele iki 256 GB. „Moto G8 Power Lite“ pirkėjus pasieks su „Android 9 Pie“ operacinės sistemos versija.

„Motorola“ į šio nebrangaus telefono nugarėlę įmontavo ir trigubą kamerą, kurią sudaro 16 MP raiškos pagrindinis jutiklis, žemiau jo – 2 MP makro bei 2 MP gylio sensoriai. Nesunku pastebėti ir nugarėlėje įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, kuris ir vėl papuoštas gamintojo logotipu.

Tikriausiai geriausia šio išmaniojo telefono savybė – itin talpi baterija. „Moto G8 Power Lite“ veikimą palaikys 5000 mAh talpos baterija su 10W greituoju įkrovimu. Deja, tačiau „Motorola“ šiame modelyje panaudojo senos kartos microUSB jungtį.

Naująjį „Motorola“ išmanųjį telefoną planuojama pardavinėti už maždaug 169 eurus, o iš pradžių jis bus prieinamas Vokietijoje ir Meksikoje. Nėra abejonių, jog „Moto G8 Power Lite“ bus prieinamas ir visoje Europoje, o tai turėtų įvykti per artimiausias kelias savaites.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!