Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/72383/vivo-pristate-naujaji-s6-5g-telefona-veiks-su-samsung-procesoriumi-bei-pasizymes-48-mp-kamera/spausdinti/

„Vivo“ pristatė naująjį „S6 5G“ telefoną: veiks su „Samsung“ procesoriumi bei pasižymės 48 MP kamera

Publikuota: 2020-04-03 09:48
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Vivo“ jau kuris laikas ruošė naują išmanųjį telefoną, o pagaliau jis buvo ir oficialiai pristatytas. Gamintojas pristatė naująjį „Vivo S6 5G“, kurio viena įdomiausių savybių – procesorius, kuris sukurtas „Samsung“.

Taip, „Vivo“ savo naujausiame telefone panaudojo „Samsung“ sukurtą „Exynos 980“ procesorių su integruotu 5G modemu. Įdomu tai, jog šį mikroschemų rinkinį, bent jau kol kas, naudoja tik „Vivo“, o juos galima rasti ir anksčiau pristatytuose „X30“ ir „X30 Pro“ modeliuose. „Samsung“ savo produkto su šiuo „Exynos“ procesoriumi dar nėra pristačiusi.

„Vivo“ pristatė naująjį „S6 5G“ telefoną: veiks su „Samsung“ procesoriumi bei pasižymės 48 MP kamera

Naujasis „Vivo S6 5G“ pasižymi 6,44 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška, o viršutinėje ekrano dalyje rasime ir nedidelį vandens lašo formos iškirpimą. Jame įmontuota kamera asmenukėms, kuri pasižymi 32 MP raiškos vaizdo jutikliu. Šio telefono ekrane įmontuotas ir pirštų antspaudų jutiklis.

Kaip jau minėjome, įrenginys veikia su „Exynos 980“ procesoriumi, o taip pat turi ir 8 GB operatyviosios (RAM) atminties. Pirkėjai galės pasirinkti iš dviejų skirtingų vidinės atminties konfigūracijų – 128 GB arba 256 GB. „Vivo S6 5G“ taip pat turės 4500 mAh talpos bateriją su 18 W greituoju įkrovimu.

Išmaniojo telefono nugarėlėje – kamerų apskritimas su keturių kamerų konfigūracija. Pagrindinė „S6 5G“ modelio kamera pasižymi 48 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta jo rasime 8 MP plataus kampo, 2 MP makro bei 2 MP gylio jutiklis. Naujasis „Vivo“ įrenginys veiks su „Funtouch OS 10“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta pagal „Android 10“ operacinės sistemos versiją.

Kinijoje pristatytą išmanųjį telefoną pirkėjai galės įsigyti juodos, baltos ar mėlynos spalvos. „Vivo S6 5G“ pigiausias modelis kainuos maždaug 345 eurus, o norintiems daugiau vidinės atminties teks paploti maždaug 385 eurus. Apie šio įrenginio pasirodymą tarptautinėje rinkoje gamintojas ketina paskelbti vėliau.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!