Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/72355/pristatytas-honor-9a-su-itin-talpia-baterija/spausdinti/

Pristatytas „Honor 9A“ su itin talpia baterija

Publikuota: 2020-04-01 17:14
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Honor“ pristatė ne tik savo naująjį flagmaną „Honor 30S“, tačiau su juo buvo pademonstruotas ir gerokai pigesnis „Play 9A“ modelis. Nors įrenginys ir pigus, tačiau turi keletą labai įdomių savybių, o viena jų – itin talpi baterija. Kaip bebūtų, pažvelkime į viską nuo pradžių.

Naujasis „Honor 9A“ pasižymi 6,3 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška. Iš šio išmaniojo telefono nuotraukų nesunku pastebėti ir nedidelę vandens lašo formos ekrano išpjovą, kur įmontuota kamera asmenukėms. Pastaroji pasižymi 8 MP raiškos vaizdo jutiklius su Full HD filmavimo galimybe.

Pristatytas „Honor 9A“ su itin talpia baterija

Šis pigus „Honor“ produktas nenaudoja „Kirin“ procesoriaus, o vietoj to rasime „MediaTek Helio P35“ lustą, kurį sudaro aštuoni „Cortex-A53 branduoliai, o greta ir „PowerVR GE8320“ vaizdo plokštė. „Honor 9A“ taip pat turi 4 GB operatyviosios (RAM) bei pasirinktinai 64 GB arba 128 GB vidinės atminties. Kaip ir įprasta tokios klasės telefonams, taip ir šis, palaiko ir atminties korteles iki 512 GB.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime pirštų antspaudų jutiklį, o kairiajame kampe – didžiulis kamerų stačiakampis su dviem objektyvais. Pirmasis jų pasižymi 13 MP raiškos vaizdo jutikliu su Full HD vaizdo filmavimo galimybe, o greta – 2 MP gylio jutiklis, kuris skirtas portretų fotografavimui. Keliaukime prieš šio įrenginio baterijos.

„Honor 9A“ veikimą palaikys 5000 mAh talpos baterija, tačiau ji įkraunama bus naudojant senos kartos microUSB laidą. Ir nors tokios talpos baterijos galimai pakaks daugiau nei vienai dienai, tačiau įrenginys palaiko tik 10W greitąjį įkrovimą. Telefone taip pat rasime ir ausinių lizdą, kas pastaruoju metu tapo visiška retenybe daugumoje įrenginių.

Pigiausias „Honor 9A“ išmaniojo telefono modelis kainuos maždaug 115 eurų, o pirkėjai galės pasirinkti iš juodos, žalios ir mėlyno smaragdo spalvų. Deja, tačiau kol kas išlieka neaišku ar šis išmanusis pasirodys ir Europoje, tačiau jeigu taip atsitiks – mes būtinai apie tai pranešime.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!