Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/72343/honor-30s-tapo-pirmuoju-telefonu-su-naujuoju-kirin-820/spausdinti/

„Honor 30S“ tapo pirmuoju telefonu su naujuoju „Kirin 820“

Publikuota: 2020-04-01 13:51
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Huawei“ vos prieš kelias dienas pristatė savo naujausius „P40“ serijos išmaniuosius telefonus, o dabar savo šedevrą pademonstravo ir „Honor“. Dukterinė „Huawei“ įmonė pristatė savo aukštesnės klasės „Honor 30S“ įrenginį, kuris tapo ir pirmuoju produktu su „Kirin 820“ procesoriumi.

Naujasis „Honor 30S“, dizaino prasme, itin panašus į savo pirmtaką „Honor 20S“. Užapvalinti korpuso kampai, pirštų antspaudų jutiklis šoninėje briaunoje. Didžiausias skirtumas tarp šių dviejų išmaniųjų – didžiulis keturių kamerų modulis „30S“ modelio nugarėlėje. Pagrindinė šios „Honor“ naujienos kamera pasižymi 64 MP raiškos vaizdo jutikliu.

„Honor 30S“ tapo pirmuoju telefonu su naujuoju „Kirin 820“

„Honor 30S“ nugarėlėje taip pat rasime 8 MP teleobjektyvą su 3x optiniu ir 5x hibridiniu ir 20x skaitmeniniu priartinimu. Trečioji kamera pasižymi 8 MP raiškos plataus kampo jutikliu, o ketvirtoji aprūpinta 2 MP raiškos makro jutikliu. Pastarasis jutiklis gali fotografuoti objektus, kurie yra per 4 centimetrus nuo objektyvo.

Išmanusis telefonas taip pat pasižymi 6,5 colių įstrižainės LTPS LCD ekranu su Full HD+ raiška bei HDR10 palaikymu. Viršutinėje ekrano dalyje, kairėje pusėje nesunku pastebėti ir nedidelį apskritimą, kuriame įmontuota asmenukėms skirta kamera su 16 MP raiškos vaizdo jutikliu.

Kaip jau minėjome, „Honor 30S“ veikia su „Kirin 820“ procesoriumi, kuris turi ir 5G ryšio technologijos palaikymą. Išmanusis telefonas taip pat turi 8 GB operatyviosios (RAM) bei pasirinktinai 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Telefone taip pat įmontuota 4000 mAh talpos baterija su 40W greituoju įkrovimu.

„Honor“ atstovai pristatė ir keletą įdomesnių šio išmaniojo telefono funkcijų. Pranešama, kad įrenginys turės specialų skaitymo režimą, kurį aktyvavus vaizdas taps baltai juodas. Telefone rasime ir „Link Turbo“, „GPU Turbo“ ir dar nemažai įvairių režimų, kurie užtikrins itin sklandų telefono veikimą, skirtingose situacijose.

Pranešama, kad naujasis „Honor 30S“ kainuos nuo 338 JAV dolerių už pigiausią modelį. 256 GB vidinės atminties turintis variantas turėtų kainuoti maždaug 380 JAV dolerių. Pirkėjai galės pasirinkti net iš keturių skirtingų spalvų – juodos, mėlynos, žalios ir itin spalvingai atrodančios raudonos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!