Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/72339/xiaomi-telefonai-fotografuos-geriau-nei-anksciau-gamintojas-isleido-kameros-programeles-atnaujinima/spausdinti/

„Xiaomi“ telefonai fotografuos geriau nei anksčiau, gamintojas išleido kameros programėlės atnaujinimą

Publikuota: 2020-03-31 14:17
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Per pastaruosius tris, gal keturis, metus Kinijos kompanijos žengė labai didelį žingsnį į priekį, o jų siūlomi išmanieji telefonai yra vis pažangesni ir pažangesni. Nuolat tobulėjančios technologijos ir stiprėjanti konkurencija priverčia visus kuo skubiau judėti į priekį, o nemažą žingsnį į priekį žengė ir „Xiaomi“. Gamintojas neseniai išleido atnaujintą kameros aplikaciją, ko dauguma laukė jau kuris laikas.

„Xiaomi“ telefonai fotografuos geriau nei anksčiau, gamintojas išleido kameros programėlės atnaujinimą

Bent jau kol kas naujoji „Mi Camera“ aplikacija prieinama tik naujosios „Xiaomi Mi 10“ serijos įrenginiuose, tačiau per artimiausias kelias savaites ji turėtų pasiekti ir daugybę kitų šio gamintojo įrenginių. Teigiama, kad šis atnaujinimas leis užfiksuoti žymiai geresnės kokybės nuotraukas, o vaizdo įrašai pasižymės didesniu detalumu.

Atnaujinta „Mi Camera“ aplikacija turės „Super Stabilizer Plus“, kuriai yra naudojamas daugiausiai pažengęs kadrų stabilizavimo algoritmas. Tai leis Jums fiksuoti geriau stabilizuotus vaizdo įrašus, o tuo pačiu ir mažiau jaudintis dėl kiek drebančios rankos. Naujų galimybių sulauks ir fotografijos mėgėjai – naujas priartinimo režimas, tęstinių kadrų fotografavimas ir daugybė kitų naujovių.

Nors „Xiaomi“ iš esmės atnaujino visą programėlę, tačiau neabejotinai didžiausi pokyčiai pasiekė filmavimo režimą. Čia atsirado galimybė koreguoti baltos spalvos balansą, keisti fokusavimo, ISO ir panašius nustatymus. Dar viena įdomi detalė – „Xiaomi“ pradėjo naudoti naują nuotraukų glaudinimo algoritmą, kas leis sutaupyti vietos savo telefone, nes Jūsų kadrai užims mažiau vietos nei įprastai.

Kaip jau minėjome, šis kameros programėlės atnaujinimas, bent jau kol kas, pasiekiamas tik „Xiaomi Mi 10“ ir „Mi 10 Pro“ telefonuose, tačiau netrukus pradės keliauti ir į kitus gamintojo įrenginius. Tikėtina, jog kelių mėnesių laikotarpyje naujoji „Mi Camera“ aplikacija bus pasiekiama visuose kompanijos telefonuose, kuri buvo išleisti per pastaruosius kelis metus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!