Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/72315/google-programeliu-parduotuve-sulauke-puikaus-atnaujinimo-nuo-siol-aplikaciju-paieska-bus-zymiai-patogesne/spausdinti/

„Google“ programėlių parduotuvė sulaukė puikaus atnaujinimo: nuo šiol aplikacijų paieška bus žymiai patogesnė

Publikuota: 2020-03-30 09:03
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Populiariausia mobilioji operacinė sistema yra „Android“, o tai reiškia, jog ir „Google Play Store“ sulaukia milijonų apsilankymų per dieną. Tai vieta, kur Jūs galite parsisiųsti norimas programėles ar žaidimus. „Google“ nuolatos stengiasi patobulinti savo aplikacijų parduotuvę, kuri visai neseniai ir vėl sulaukė atnaujinimo.

Nuo šiol „Google Play Store“ paieškos rezultatuose pateiks ne tik programėlių sąrašą, tačiau ir informacijos, kurios iki šiol tarp rezultatų nematėme. Paieškos puslapį papildė papildoma naudinga informacija, tokia kaip programėlės reitingas, dydis bei instaliacijų kiekis. Anksčiau šiuos skaičius matydavome tik pasirinkę programėlę ir peržiūrint jos informacinį puslapį.

„Google“ programėlių parduotuvė sulaukė puikaus atnaujinimo: nuo šiol aplikacijų paieška bus žymiai patogesnė

Tai itin naudingas „Play Store“ papildymas, kuris leis vartotojams sutaupyti šiek tiek laiko. Dažnai renkantis programėlę norisi parsisiųsti tą variantą, kuris yra populiarus ir tarp kitų naudotojų, todėl paieškos rezultatuose matoma informacija padės pasirinkti populiariausią variantą ar geriausiai vertinamą ir taip nerizikuoti įsidiegti galbūt visiškai nenaudingą produktą.

Šis atnaujinimas padės lengviau rinktis norimą įsirašyti programėlę ir tiems, kurie turi ribotą mobiliųjų duomenų kiekį. Kadangi nuo šiol paieškos rezultatuose matysime ir aplikacijos dydį, galėsime rinktis mažiau vietos užimančią, o taip pat ir mažiau mobilių duomenų reikalaujančią programėlę.

Tokie „Google Play Store“ pasikeitimai pateikiami iš „Google“ serverių, todėl Jums nereikia papildomai atnaujinti telefone ar planšetėje turimos programėlės versijos. Jeigu vis dar negalite matyti pokyčių, rekomenduojame luktelėti keletą dienų, kuomet viskas turėtų būti pasiekiama daugumai „Android“ įrenginių turėtojams.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!