Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/72250/oficialiai-pristatyti-naujieji-redmi-k30-pro-flagmanai/spausdinti/

Oficialiai pristatyti naujieji „Redmi K30 Pro“ flagmanai

Publikuota: 2020-03-25 17:36
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Xiaomi“ gerbėjai šios dienos laukė jau kuris laikas. Gerokai anksčiau dukterinė šios kompanijos įmonė „Redmi“ pristatė pirmąjį „K30“ serijos išmanųjį telefoną, o dabar pagaliau oficialiai pristatė ir galingiausius serijos modelius. Kaip ir buvo tikėtasi, atskleista visa informacija apie naujuosius „Redmi K30 Pro 5G“ bei „Redmi K30 Pro 5G Zoom Edition“.

Oficialiai pristatyti naujieji „Redmi K30 Pro“ flagmanai

Jeigu apie specialaus leidimo „Redmi“ flagmaną sužinojome vos prieš keletą dienų, tai įvairiausi gandai apie „K30 Pro 5G“ išmanųjį telefoną sklandė jau kuris laikas. Naujasis gamintojo flagmanas pasižymi 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška. Deja, tačiau šiame modelyje nerasime pastaruoju metu itin išpopuliarėjusio aukštesnio ekrano atsinaujinimo dažnio, tačiau ir be to šis įrenginys turi ką pasiūlyti.

Visų pirma, „Redmi K30 Pro 5G“ veikia su „Qualcomm Snapdragon 865“ procesoriumi bei turi „Snapdragon X55“ modemą, kuris skirtas 5G ryšio technologijai palaikyti. Pirkėjai galės pasirinkti iš kelių atminties konfigūracijų, o pigiausia jų pasižymės 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. „Redmi“ taip pat siūlys ir dar dvi opcijas – abi jos turės 8 GB operatyviosios bei pasirinktinai 128 GB arba 256 GB vidinę talpą.

„Redmi K30 Pro Zoom Edition“ turės kiek kitokias atminčių konfigūracijas. Norintys įsigyti šį telefoną galės rinktis tarp modelių su 8 GB operatyviosios (RAM) bei pasirinktinai 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Verta paminėti ir tai, jog tiek standartinis, tiek ir specialaus leidimo modelis naudos LPDDR5 ir UFS 3.1 atmintines, kas po truputį tampa nauju standartu „Android“ telefonuose. „K30 Pro“ serijos išmanieji palaikys ir naujausią „Wi-Fi 6“ standartą.

Standartinis naujojo „Redmi“ flagmano variantas turės keturias kameras nugarėlėje. Pagrindinė jų – 64 MP raiškos „Sony IMX686“, o greta jos rasime ir 13 MP plataus kampo, 5 MP teleobjektyvą bei 2 MP raiškos gylio sensorių. „Redmi K30 Pro 5G Zoom Edition“ turės aukštesnės raiškos teleobjektyvą, kuriam bus naudojamas 8 MP jutiklis, o taip pat palaikys 3x optinio bei 30x skaitmeninio priartinimo galimybes.

Abu išmanieji telefonai taip pat turės 4700 mAh talpos baterijas, kurias bus galima įkrauti su 33W greituoju įkrovimu. „Redmi“ atstovų teigimu, tai leis pilnai įkrauti bateriją vos per 63 minutes. Skelbiama, kad šie įrenginiai prekyboje pasirodys nuo kovo 27 dienos, o pigiausias „Redmi K30 Pro“ modelis kainuos nuo 424 JAV dolerių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!