Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/72216/vos-per-savaite-paaiskejo-samsung-galaxy-s20-serijos-bedos-gamintojas-bando-isspresti-kruva-problemu/spausdinti/

Vos per savaitę paaiškėjo „Samsung Galaxy S20“ serijos bėdos: gamintojas bando išspręsti krūvą problemų

Publikuota: 2020-03-24 18:11
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Technologijos.lt
Inf. šaltinis: Technologijos.lt

Vos prieš savaitę, kovo 13 d., pirmieji „Samsung Galaxy S20“ serijos telefonai iškeliavo pas pirmuosius pirkėjus ir šie jau spėjo susidurti su problemomis. Gamintojas žada viską išspręsti su jau paruoštu operacinės sistemos atnaujinimu.

© TGspot.co.il (CC BY-SA 4.0) | commons.wikimedia.org
© TGspot.co.il (CC BY-SA 4.0) | commons.wikimedia.org

Gamintojas patvirtino, kad artimiausiu metu visi trys „Galaxy S20“ serijos telefonai – „Galaxy S20“, „Galaxy S20+“ ir „Galaxy S20 Ultra“ gaus operacinės sistemos atnaujinimą.

Su operacinės sistemos atnaujinimu tikimasi, kad bus išspręstos problemos, susijusios su belaidžiu telefono įkrovimu. Pirmieji pirkėjai pastebėjo, kad belaidžio įkrovimo metu, naujieji „Galaxy S20“ serijos telefonai ima kaisti.

Naujuosiuose flagmanuose taip pat stringa kameros aplikacija, sparčiai išsikrauna baterija ir nestabiliai veikia „Wi-Fi“.

Prieš porą savaičių OS atnaujinimas buvo išleistas Pietų Korėjoje, bet kada galima tikėtis OS atnaujinimo regionuose, nėra žinoma.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!