Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/72205/oficialiai-pristatytas-naujasis-galaxy-a41-telefonas/spausdinti/

Oficialiai pristatytas naujasis „Galaxy A41“ telefonas

Publikuota: 2020-03-23 14:44
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Pietų Korėjos gigantė „Samsung“ šią savaitę turi nemažai naujienų savo gerbėjams. Dar vakar rašėme apie naujai pristatytą „Galaxy M21“ modelį, o šiandien turime ir dar vieną naujieną. Japonijoje oficialiai pristatytas „Samsung Galaxy A41“ išmanusis telefonas. Ir nors gamintojas atskleidė visą informaciją apie šią naujieną, tačiau prekyboje ji pasirodys tik nuo birželio mėnesio.

Naujasis „Samsung Galaxy A41“ yra akivaizdžiai atnaujintas „Galaxy A40“ modelio variantas. Pirmasis skirtumas tarp šių išmaniųjų telefonų – didesnis 6,1 colių įstrižainės ekranas su Full HD+ raiška. Nesunku pastebėti ir tai, jog naujasis modelis turi vandens lašo formos išpjovą, kurioje įmontuota kamera asmenukėms, pasižyminti 25 MP raiškos jutikliu.

Oficialiai pristatytas naujasis „Galaxy A41“ telefonas

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Helio P65“ procesoriumi bei turės 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties. „Samsung Galaxy A41“ veikimu rūpinsis 3500 mAh talpos baterija su 15 W greituoju įkrovimu. Kaip galite matyti iš šio įrenginio nuotraukų, nugarėlėje rasime trigubą kamerų konfigūraciją.

„Galaxy A41“ modelio nugarėlę puoš pagrindinė kamera su 48 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta rasime ir 8 MP plataus kampo bei 5 MP gylio jutiklis. Verta paminėti ir tai, jog šis telefonas turi IP68 sertifikatą, kas rodo jo atsparumą dulkėms bei vandeniui. „Samsung“ šį įrenginį parduos su jau įdiegta „Android 10“ operacinės sistemos versija bei „One UI 2.0“ vartotojo sąsaja.

Pirkėjai galės rinktis iš trijų „Galaxy A41“ modelio spalvinių variantų – mėlynos, juodos arba baltos. Deja, tačiau šiuo metu dar nėra žinoma kiek kainuos šis įrenginys, o taip pat neskelbiama informacija apie regionus kuriuose jis bus parduodamas. Verta atkreipti dėmesį į tai, jog Lietuvoje buvo prieinamas šio telefono pirmtakas, todėl tikėtina, kad ir „Samsung Galaxy A41“ nuguls mūsų parduotuvių lentynose.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!