Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/72204/samsung-pristate-naujaa-galaxy-m21-telefona/spausdinti/

„Samsung“ pristatė naujaą „Galaxy M21“ telefoną

Publikuota: 2020-03-22 17:32
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas pasaulyje „Samsung“ per pastaruosius metus nemažai dėmesio skyrė vidutinės klasės įrenginių kūrimui. Pietų Korėjos milžinė jau išleido ne vieną itin populiarų „Galaxy A“ ar „Galaxy M“ serijos telefoną, o dabar turi ir dar vieną naujieną. Kompanijos atstovai oficialiai pristatė „Galaxy M20“ modelio atnaujintą variantą, kuris bus žinomas kaip „Samsung Galaxy M21“.

„Samsung“ pristatė naujaą „Galaxy M21“ telefoną

Naujasis „Samsung“ produktas pasižymės 6,4 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška bei vandens lašo formos išpjova, kurioje bus įmontuota asmenukėms skirta kamera su 20 MP raiškos vaizdo jutikliu. Lyginant su šio modelio pirmtaku, didelių pasikeitimų dizaino srityje neišvysime, nes šis modelis taip pat naudoja plastikinį korpusą, o pirštų antspaudų jutiklis įmontuotas nugarėlėje.

Išmanusis telefonas veiks su „Exynos 9611“ procesoriumi bei turės 4 GB operatyviosios (RAM) bei pasirinktinai 64 GB arba 128 GB vidinės atminties, kurią dar bus galima praplėsti atminties kortele iki 512 GB. Išskirtinio paminėjimo verta ir šio įrenginio baterija. „Samsung Galaxy M21“ turės net 6000 mAh talpos bateriją su 15 W greituoju įkrovimu. Kiek anksčiau, Pietų Korėjos gamintojas tokios talpos bateriją įmontavo ir kiek brangesniame „Galaxy M31“ modelyje.

„Samsung Galaxy M21“ telefono nugarėlėje rasime trigubą kamerą, kurios pagrindinė jų pasižymės 48 MP raiškos vaizdo jutikliu. Kiek aukščiau jo, rasime 5 MP gylio jutiklį, o žemiau – 8 MP plataus kampo jutklį. Verta paminėti ir tai, jog šis telefonas veiks su „One UI 2.0“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta pagal „Android 10“ operacinės sistemos versiją.

Bent jau kol kas šis išmanusis bus prieinamas tik Indijoje, tačiau net neabejojama, jog vėliau „Galaxy M21“ pasirodys ir kitose rinkose. Nesunku jo būtų tikėtis ir Lietuvoje, nes šio modelio pirmtakas iki šiol yra parduodamas ir kai kurių Lietuvos pardavėjų. Pranešama, kad pigiausias šios „Samsung“ naujienos kaina prasidės nuo maždaug 160 eurų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!