Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/72149/oficialiai-pristatytas-pigus-realme-6i-ismanusis/spausdinti/

Oficialiai pristatytas pigus „Realme 6i“ išmanusis

Publikuota: 2020-03-19 07:12
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Per pastaruosius metus itin išpopuliarėjusi Kinijos kompanija „Realme“ turi dar vieną naujieną. Vos prieš keletą mėnesių išleidusi „Realme 5i“ išmanųjį telefoną, kompanija šiandien išleido šio modelio atnaujinimą, kuris bus žinomas kaip „Realme 6i“.

Oficialiai pristatytas pigus „Realme 6i“ išmanusis

Kinijos gamintojo naujiena tapo pirmuoju telefonu pasaulyje, kuris veiks su „MediaTek Helio G80“ procesoriumi. Pirkėjai galės pasirinkti iš dviejų atminties versijų – pirmasis modelis turės 3 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės, o antrasis – atitinkamai 4 GB ir 128 GB atminties. Įrenginys pirkėjus pasieks su naujausia „Android 10“ operacinės sistemos versija.

Išmanusis telefonas pasižymės 6,5 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška, o viršutinėje ekrano dalyje turės nedidelį ekraną išpjovimą, kuriame bus įmontuota 16 MP kamera asmenukėms. „Realme 6i“ nugarėlėje rasime keturių kamerų konfigūraciją.

Pranešama, kad išmanusis turės 48 MP raiškos pagrindinę kamerą, 8 MP plataus kampo jutiklį bei 2 MP portretams skirtą jutiklį ir 2 MP makro jutiklį. „Realme 6i“ nugarėlėje taip pat rasime ir pirštų antspaudų jutiklį.

Gamintojas į savo naująjį įrenginį įmontavo 5000 mAh talpos bateriją su 18 W greituoju įkrovimu. Pigiausias „Realme 6i“ modelis turėtų kainuotų nuo 160 eurų. Pirkėjai taip pat galės pasirinkti iš dviejų spalvinių variantų – įrenginys bus parduodamas baltos arba žalios spalvos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!