Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/72136/xiaomi-telefonai-ir-vel-liepsnose-indijoje-sudege-triju-menesio-senumo-redmi-note-7-pro/spausdinti/

„Xiaomi“ telefonai ir vėl liepsnose: Indijoje sudegė trijų mėnesio senumo „Redmi Note 7 Pro“

Publikuota: 2020-03-18 12:07
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kiekvienais metais internete pasklinda įvairiausios istorijos apie užsidegusius ar sprogusius išmaniuosius telefonus. Bene skaudžiausia istorija susijusi su „Samsung“ patirtu fiasko, po to kai buvo išleistas „Galaxy Note 7“ modelis, kurį vėliau teko išimti iš prekybos. Tačiau pasaulyje užfiksuojama ir nemažai mažesnių incidentų, o vienas toks dabar atkeliauja iš Indijos.

„Xiaomi“ telefonai ir vėl liepsnose: Indijoje sudegė trijų mėnesio senumo „Redmi Note 7 Pro“

Kaip skelbia „TechRadar“, Indijoje sudegė „Xiaomi“ sukurtas „Redmi Note 7 Pro“ išmanusis telefonas. Įvykis užfiksuotas dar praėjusių metų gruodžio mėnesį, o tai reiškia, kad tuo metu telefonas buvo vos trijų mėnesių senumo. Pranešama, kad telefono savininkas pajuto kaistantį telefoną savo kelnių kišenėje ir jį išsitraukęs pastebėjo jau rūkstančius dūmus.

Tačiau dar įdomesnė dalis – vos po kelių akimirkų, padėjus telefoną ant kuprinės, jis sprogo ir taip padegė ir kuprinę. Ir žinoma kulminacija kaip visada susijusi su gamintojo reakcija į susidariusią situaciją. Kaip ir dažniausiai nutinka tokio situacijose, kompanijos atstovai teigia, jog tokį telefoną užsidegimą nulėmė vartotojo atlikti veiksmai.

Sudegusio „Redmi Note 7 Pro“ išmaniojo telefono savininkas teigia, jog įrenginys buvo puikios būklės, o įkrovimas vykdavo tik su originaliu įkrovikliu. Tiesa, jis pažymi ir tai, jog per tuos tris mėnesius naudojimo baterija buvo susidėvėjusi iki 90 proc.

Paminėjimo verta ir tai, jog tai ne pirmas atvejis kuomet Indijoje dega „Xiaomi“ sukurti išmanieji telefonai. Visai neseniai liepsnose paskendo „Redmi Note 7S“ modelis, dar anksčiau degė ir kitas „Redmi Note 7 Pro“, tačiau visose situacijose „Xiaomi“ įžvelgė tik vartotojo kaltę.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!