Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/72093/samsung-pristate-naujaji-galaxy-a11-telefona-idomi-naujiena-pigiu-telefonu-megejams/spausdinti/

„Samsung“ pristatė naująjį „Galaxy A11“ telefoną, įdomi naujiena pigių telefonų mėgėjams

Publikuota: 2020-03-16 07:06
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Praėjusių metų vasario mėnesį Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ pristatė pigų „Galaxy A10“ išmanųjį telefoną, o rugsėjį pasirodė ir šio modelio atnaujinimas. Gamintojas jau prieš kurį laiką pradėjo ir „Galaxy A“ serijos 2020 metų modelių pristatymą, o dabar visai netikėtai buvo pristatytas ir naujasis „Samsung Galaxy A11“.

„Samsung“ pristatė naująjį „Galaxy A11“ telefoną, įdomi naujiena pigių telefonų mėgėjams

Nors kol kas ir nėra žinoma kiek kainuos ši „Samsung“ naujiena, tačiau sunku būtų suabejoti, kad kaina bus labai panaši į jo pirmtakų. „Samsung“ nepaskelbė ir kuriuose regionuose „Galaxy A11“ bus pasiekiamas. Tiesa, atsižvelgiant į tai, kad jo pirmtakai parduodami ir Lietuvoje – labai tikėtina, jog ir šis modelis nuguls mūsų parduotuvių lentynose.

„Samsung“ naujiena pasižymi 6,4 colių įstrižainės „Infinity-O“ ekranu, kas automatiškai sufleruoja ir nedidelį ekrano iškirpimą kairiajame ekrano krašte. „Samsung Galaxy A11“ naudoja LCD tipo ekraną su HD+ raiška. Priekinėje telefono dalyje rasime 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą.

Išmaniojo telefono veikimu rūpinsis aštuonių branduolių procesorius su 1,8 GHz taktiniu dažniu. Deja, tačiau kol kas nėra žinoma koks tiksliai lustas bus panaudotas. „Samsung Galaxy A11“ taip pat turės pasirinktinai 2 GB arba 3 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele.

„Samsung“ šio įrenginio nugarėlėje įmontavo trigubą kamerą, kurią sudaro 13 MP pagrindinis sensorius, o greta jo ir 5 MP plataus kampo bei 2 MP raiškos gylio jutikliai. „Galaxy A11“ veikimą palaikys 4000 mAh talpos baterija su 15 W greituoju įkrovimu. Išmaniojo nugarėlėje taip pat rasime ir pirštų antspaudų jutiklį. Pirkėjai galės rinktis iš kelių šio modelio spalvų – juodos, baltos, mėlynos arba raudonos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!