Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/72091/samsung-galaxy-s20-ir-z-flip-savininkai-gaus-labai-patogia-funkcija/spausdinti/

„Samsung Galaxy S20“ ir „Z Flip“ savininkai gaus labai patogią funkciją

Publikuota: 2020-03-16 14:15
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Ignas Petrikonis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Samsung“ neseniai išleisti „Galaxy Z Flip“ „Galaxy S20“ serijos flagmanai sulaukė naujo funkcionalumo, kurį suteikė „Windows 10“ bandomoji versija, žymima 19582.1001 numeriu. Nukopijavę kažkokią informaciją minėtuose telefonuose, ją vienu mygtuko paspaudimu galėsite įklijuoti kompiuteryje ir atvirkščiai. Tai nuo šiol veiks ne tik su tekstu, bet ir su paveikslėliais.

„Samsung Galaxy S20“ ir „Z Flip“ savininkai gaus labai patogią funkciją

Jie norite pasinaudoti šią funkcija, jums reikės į vieną iš „Galaxy S20“ ar „Z Flip“ įrenginių atsisiųsti „Your Phone Companion – Link to Windows“ aplikaciją iš „Google Play“ parduotuvės, o kompiuteryje, kuriame veikia 2018 metų balandžio ar naujesnė „Windows 10“ versija, „Your Phone“ nustatymų skiltyje įjungti „Cross-device copy and paste“ nustatymą. Tada galėsite pasiekti savo telefono iškarpinę savo kompiuteryje neatitraukę rankų nuo klaviatūros. Deja, kol kas tai veikia tik keliose šalyse, o kompanija atsisako atskleisti daugiau duomenų.

Kita maloni smulkmena – atsiradęs „Rich Communication Service (RCS)“ palaikymas. Jau nieko nebestebina, kad siųsti žinutes ir jas skaityti iš telefono, galite neatitraukę rankų nuo kompiuterio. Tačiau šią funkciją naudojantys greičiausiai pastebėjo, jog perskaičius gautą žinutę kompiuteryje, telefone ji nebuvo žymima kaip perskaityta ir todėl reikėdavo atlikti papildomą paspaudimą, kad panaikintume apie tai įspėjantį pranešimą. Atsiradęs RCS palaikymas šią problemą panaikina – nuo šiol perskaičius SMS žinutę kompiuteryje, ji kaip perskaityta bus žymima ir išmaniajame.

Daugiau „Windows“ atnaujinimo naujovių sužinosite apsilankę oficialiame „Microsoft“ bloge.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!