Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/72068/xiaomi-netiketai-pristate-redmi-note-9-pro-max/spausdinti/

„Xiaomi“ netikėtai pristatė „Redmi Note 9 Pro Max“

Publikuota: 2020-03-13 14:35
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Ar dar pamenate „Xiaomi“ kurtą išmaniųjų telefonų seriją „Mi Max“, kurios pagrindinis privalumas – dideli ekranai ir itin talpios baterijos? Gamintojas jau senokai paskelbė, kad šios serijos įrenginiai daugiau nebus gaminami, tačiau panašu, jog Kinijos gamintojas sugalvojo kitą variantą kaip pasiūlyti pirkėjams tai ko jie nori.

Pristatytas naujasis „Redmi Note 9 Pro Max“ išmanusis telefonas, kurio, kaip nesunku nuspėti, didžiausias privalumas – didelis ekranas ir talpi baterija. Ši naujiena pasižymi 6,67 colių įstrižainės ekranu, kuris apsaugotas „Gorilla Glass 5“ apsauginiu stiklu. Viršutinėje ekrano dalyje, per vidurį, rasime nedidelį apskritimą, kuriame įmontuota asmenukėms skirta kamera.

„Xiaomi“ netikėtai pristatė „Redmi Note 9 Pro Max“

Išmanusis telefonas veiks su naujuoju „Qualcomm Snapdragon 720G“ procesoriumi, kurio sklandų veikimą užtikrins 6 GB ar 8 GB operatyviosios (RAM) bei 64 arba 128 GB vidinės atminties. Jeigu tokios talpos Jums negana, tai ją galite praplėsti atminties kortele iki 512 GB. „Redmi Note 9 Pro Max“ nugarėlėje rasime keturių kamerų konfigūraciją.

Naujasis „Redmi“ įrenginys turi 64 MP raiškos pagrindinę kamerą, o greta jos – 8 MP plataus kampo, 5 MP makro bei 2 MP gylio jutiklis. Priekinėje „Note 9 Pro Max“ dalyje įmontuota 32 MP raiškos jutikliu aprūpinta kamera asmenukėms. Ir tai tikrai ne viskas kuo pasižymi ši naujiena.

„Redmi Note 9 Pro Max“ pasižymi nauju vibracijos moduliu, kuris naudotojams leis mėgautis daug malonesne vibracija. Išmanusis telefonas taip pat turi ir ausinių lizdą, o jame suksis „MIUI 11“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta pagal „Android 10“. Žinoma, būtina paminėti ir 5020 mAh talpos bateriją su 33 W greituoju įkrovimu.

Pranešama, kad pigiausias „Redmi Note 9 Pro Max“ kainuos nuo 202 JAV dolerių. Išmanusis prekyboje turėtų pasirodyti jau nuo kovo 25 dienos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!