Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/72012/motorola-pristate-dar-viena-telefona-naujasis-moto-g8-issiskirs-zema-kaina-ir-kameru-gausa/spausdinti/

„Motorola“ pristatė dar vieną telefoną: naujasis „Moto G8“ išsiskirs žema kaina ir kamerų gausa

Publikuota: 2020-03-07 17:37
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Pastaruoju metu itin aktyviai besireiškianti kompanija „Motorola“ pristatė dar vieną naują išmanųjį telefoną. Gamintojas pristatė dar vieną „Moto G8“ serijai priskiriamą telefoną, kurio pavadinimas labai paprastas – „Moto G8“. Šis įrenginys prisideda prie kiek anksčiau išleistų „Moto G8 Play“, „Moto G8 Plus“ ir „Moto G8 Power“.

Tikriausiai nesunku suprasti, jog tai kiek paprastesnis išmanusis telefonas nei anksčiau pristatyti kiti šios serijos modeliai. Naujasis „Moto G8“ pasižymi 6,4 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška, o kairiajame ekrano kampe rasime ir nedidelį apskritimą, kuriame įmontuota 8 MP kamera asmenukėms.

„Motorola“ pristatė dar vieną telefoną: naujasis „Moto G8“ išsiskirs žema kaina ir kamerų gausa

Naujojo „Motorola“ produkto nugarėlėje rasime trigubą kamerą. Ją sudaro pagrindinė kamera su 16 MP raiškos vaizdo jutikliu, o taip pat ir 8 MP itin plataus kampo bei 2 MP raiškos makro sensoriai. Tiesa, po kameromis dar įmontuotas ir lazerinis autofokusavimas.

„Moto G8“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 665“ procesoriumi bei turės 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties, kurią taip pat bus galima praplėsti atminties kortele. Išmanusis telefonas taip pat turi 4000 mAh talpos bateriją su 10 W greitojo įkrovimo funkcija.

Kaip ir įprasta šio gamintojo telefonams, „Moto G8“ taip pat turi nugarėlėje įmontuotą pirštų antspaudų sensorių, kuris padailintas gamintojo logotipu viduryje. Išmaniojo telefono kaina turėtų siekti maždaug 210 eurų, o jį įsigyti bus galima Azijoje, Australijoje, Pietų Amerikoje bei, žinoma, Europoje. Kada „Moto G8“ pasirodys Lietuvoje – bent jau kol kas nėra žinoma.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!