Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/72005/project-sandcastle-deka-kai-kurie-iphone-modeliai-veikia-su-android-10-operacine-sistema/spausdinti/

„Project Sandcastle“ dėka, kai kurie „iPhone“ modeliai veikia su „Android 10“ operacine sistema

Publikuota: 2020-03-09 10:23
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Sugedo.lt
Inf. šaltinis: Sugedo.lt

Programuotojai atrado būdą kaip nulaužti „iPhone“, naudojant „Android“ prietaisą. Ne gana to, kažkas sugebėjo išsiaiškinti kaip paleisti „Android“ operacinę sistemą „iPhone“ telefonuose.

„Project Sandcastle“ dėka, kai kurie „iPhone“ modeliai veikia su „Android 10“ operacine sistema

„Project Sandcastle“ yra iniciatyva, kuri leidžia naudoti ne visai funkcionalią „Android 10“ konstrukciją tam tikruose „iPhone“ modeliuose. Kol kas jų yra tik du - „iPhone 7“ bei „iPhone 7 Plus“.

Abiejuose „iPhone 7“ serijos modeliuose neveikia nei vaizdo plokštė, nei išoriniai audio šaltiniai, korinio ryšio modemas, „Bluetooth“ ir net kamera. Žinant, kad tai yra labai ankstyva „Android“ konstrukcija, našumas ir baterijos tarnavimo laikas bus mažiau nei optimalūs. Naudojama tik skaitymo atmintis, todėl kol kas negalima kopijuoti jokių failų. Kol kas nerekomenduojama to mėginti savo pagrindiniame telefone, tačiau jeigu turite atsarginį „iPhone 7“ modelį, galite mėginti paeksperimentuoti.

Verta paminėti, jog du programuotojai, kurie dirba „Project Sandcastle“, daugiau nei prieš dešimt metų sėkmingai paleido „Android“ operacinę sistemą originaliajame „iPhone“ modelyje. Jeigu norite šią konstrukciją išmėginti patys, ją galite parsisiųsti iš projectsandcastle.org svetainės. Deja, kol kas nėra proceso instrukcijos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!