Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/71975/whatsapp-programele-pagaliau-pasieke-ilgai-lauktas-atnaujinimas/spausdinti/

„WhatsApp“ programėlę pagaliau pasiekė ilgai lauktas atnaujinimas

Publikuota: 2020-03-05 15:42
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Tikriausiai kiekvienas iš mūsų žino bendravimui skirtą programėlę „WhatsApp“. Tai neabejotinai viena populiariausių tokio pobūdžio aplikacijų ir daugelis iš Jūsų neabejotinai esate ją išbandę. Visai neseniai „WhatsApp“ pagaliau sulaukė atnaujinimo, kurį dauguma panašaus tipo programėlių turėjo jau kuris laikas.

Šių metų pradžioje programėlės kūrėjai pasiūlė tamsiojo dizaino (angl. dark mode) galimybę bandomojoje „WhatsApp“ aplikacijos versijoje, tačiau jau dabar ši funkcija tapo prieinama visiems „Android“ ir „iOS“ telefonų turėtojams. Tiesa, jeigu dar negavote šio atnaujinimo – būkite kantrūs ir luktelkite dar kelias dienas.

„WhatsApp“ programėlę pagaliau pasiekė ilgai lauktas atnaujinimas

„Mes esame labai laimingi galėdami atnaujinti „WhatsApp“ su labiausiai vartotojų prašyta galimybe – tamsiuoju dizainu. Šis režimas sukurtas tam, jog sumažinti poveikį akims esant prastoms apšvietimo sąlygoms. Tikimės, kad tai padės išvengti nepatogių akimirkų, kuomet Jūsų telefonas pradeda šviesti kambaryje. „Android 10“ ir „iOS 13“ vartotojai gali aktyvuoti tamsųjį dizainą programėlės nustatymuose. Tikimės, kad visi naudotojai liks patenkinti tamsiuoju režimu“ ,- kalbėjo „WhatsApp“ atstovai.

Vos tik pasikeitus „WhatsApp“ programėlės dizainą – beveik viskas taps juodos spalvos. Tiesa, aplikacija vis tiek išliks žalios spalvos akcentai. Norėdami aktyvuoti tamsųjį dizainą Jūs turite nukeliauti į programėlės nustatymus, ten pasirinkti „Pokalbiai“ punktą ir tuomet rinktis dizaino punktą. Jeigu tokios galimybės Jūsų telefone dar nėra, kaip jau minėjome, Jums teks luktelti dar kelias papildomas dienas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!