Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/71900/samsung-patvirtino-jog-galaxy-s8-ir-galaxy-note-8-nesulauks-android-10-atnaujinimo/spausdinti/

„Samsung“ patvirtino, jog „Galaxy S8“ ir „Galaxy Note 8“ nesulauks „Android 10“ atnaujinimo

Publikuota: 2020-02-29 14:04
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Sugedo.lt
Inf. šaltinis: Sugedo.lt

Nors tokie gamintojai kaip „OnePlus“ ir „Google“ savo „Android“ prietaisams versijos atnaujinimus išleidžia tris kartus, kitos kompanijos industrijoje vis dar vadovaujasi dviejų atnaujinimų politika.

Anksčiau buvo pasirodę gandai, kad „Samsung“ bus trečioji kompanija, kuri prisijungs prie šio gamintojų sąrašo. Informacija buvo paremta vartotojų kalbomis su kompanijos atstovais, kurie tikino, kad „Galaxy S8“ ir „Galaxy Note 8“ tikrai sulauks „Android 10“ atnaujinimo. Vis dėlto tikimybė, kad tai įvyks buvo menka, kadangi oficialiuose „Samsung“ planuose nebuvo paminėta nei „Galaxy S8“, nei „Galaxy Note 8“ serija.

„Samsung“ patvirtino, jog „Galaxy S8“ ir „Galaxy Note 8“ nesulauks „Android 10“ atnaujinimo

„Samsung“ patvirtino tai, ką dauguma žmonių jau žinojo apie „Galaxy S8“ ir „Galaxy Note 8“. „Galaxy Unpacked“ renginyje kompanija oficialiai pranešė, kad „Galaxy S8“ atnaujinimo nesulauks.

Naujienos nestebinančios. Jeigu „Samsung“ ruoštųsi išleisti „Android 10“ atnaujinimą „Galaxy S8“ ir „Galaxy Note 8“ modeliams, viskas vyktų kur kas skambiau, kadangi kompanija prisijungtų prie elitinio gamintojų klubo, kurie savo modeliams suteikia tris programinės įrangos atnaujinimus. „Samsung“ buvo pranešę, jog „Android 9 Pie“ bus paskutinis atnaujinimas šiems prietaisams. Tiesa, jie vis dar gaus mėnesinius saugumo atnaujinimus.

„Galaxy S8“ ir „Note 8“ būtų idealūs kandidatai gauti tris atnaujinimus. Jie yra puikūs prietaisai. Net ir šiandien jie laisvai galėtų tarnauti bent jau dvejus metus. Jeigu jums „Android 10“ atnaujinimas yra būtinas „Galaxy S8“ ar „Galaxy Note 8“ modeliuose, jums derėtų pasidomėti apie skaitomosios atminties operacines sistemas kaip „LineageOS“.

Tai ne pirmas kartas, kai „Samsung“ atstovai vartotojams pažada atnaujinimus, kurie taip ir nepasirodo. Toks incidentas buvo įvykęs pernai su „Galaxy S7“ serijos „Android Pie“ atnaujinimu ir užpernai su „Galaxy S6“ ir „Android Oreo“ atnaujinimu. Patyrę „Android“ vartotojai žino apie platformos dviejų atnaujinimų politiką, tačiau kompanijos atstovai neturėtų skleisti klaidingos informacijos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!