Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/71853/squid-app-naujienu-tiekejas-huawei-telefonuose/spausdinti/

„SQUID App“ – naujienų tiekėjas „Huawei“ telefonuose

Publikuota: 2020-02-26 18:13
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Žiniasklaidos technologijų kompanija „SQUID App“ buvo pasirinkta tapti naujienų tiekėja „Huawei“ išmaniuosiuose telefonuose visose Europos šalyse, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„SQUID App“ – naujienų tiekėjas „Huawei“ telefonuose

SQUID tampa turinio partneriu naujienų srautui iš „Huawei Browser“ ir „Huawei Assistant“. „Huawei Assistant“ yra pasiekiamas, kai telefono naudotojas paslenka telefono ekraną į kairę nuo pagrindinio ekrano (minus 1 ekrane). „Huawei Browser“ ir „Huawei Assistant“ naudotojams bus pateikiamas naujienų srautas sudarytas iš rekomenduojamų straipsnių iš skirtingų naujienų kategorijų ir turinio šaltinių. „Huawei Browser“ naršyklė jau yra pasiekiama atsisiųsti iš „Huawei AppGallery“. „Huawei Assistant“ startuos naujuose „Huawei“ išmaniųjų telefonų modeliuose, tačiau jūs jau dabar galite jį išbandyti.

„Mes labai džiaugiamės, kad „Huawei“ išsirinko mus teikti jų išmaniųjų telefonų savininkams patį įdomiausią naujienų turinį. Mūsų tikslas – įkvėpti šios paslaugos naudotojus skaityti daugiau kokybiškos žurnalistikos ir taip pat padėti leidėjams įgauti daugiau skaitytojų ir pelno“, – sako Johan Othelius, „SQUID App“ generalinis direktorius ir įkūrėjas.

„SQUID App“ tiekia naujienų turinį „Huawei“ išmaniųjų telefonų naudotojams 29 skirtingomis kalbomis. „SQUID App“ tikslas yra suteikti „Millennials“ kartai paprastą prieigą prie įdomaus ir aktualaus naujienų turinio iš patikimų šaltinių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!