Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/71837/sony-turi-naujienu-ir-pigesniu-telefonu-gerbejams-pristatytas-naujasis-xperia-10-ii-telefonas/spausdinti/

„Sony“ turi naujienų ir pigesnių telefonų gerbėjams – pristatytas naujasis „Xperia 10 II“ telefonas

Publikuota: 2020-02-25 19:12
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Japonijos kompanija „Sony“ pristatė naująjį savo flagmaną „Xperia 1 II“, o kartu su juo pristatytas ir vidutinės klasės naujiena. Gamintojo atstovai oficialiai paskelbė apie naująjį „Sony Xperia 10 II“. Išmanusis telefonas turėtų pritraukti Jūsų dėmesį jeigu ieškote kiek pigesnio „Sony“ įrenginio.

„Sony“ turi naujienų ir pigesnių telefonų gerbėjams – pristatytas naujasis „Xperia 10 II“ telefonas

Naujasis „Sony Xperia 10 II“ pasižymi 6 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška. OLED panele aprūpintas ekranas taip pat pasižymi jau standartiniu „Sony“ telefonuose tapusiu 21:9 kraštinių santykiu. Viršutinėje ekrano dalyje rasime ir ganėtinai didelį rėmelį, kuriame įmontuota ir 8 MP raiškos vaizdo jutikliu pasižyminti kamera asmenukėms.

Išmaniojo telefono veikimu rūpinsis „Qualcomm Snapdragon 665“ procesorius su 4 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Deja, tačiau ši „Sony“ naujiena neturės 5G ryšio palaikymo. „Xperia 10 II“ veikimu rūpinsis 3600 mAh talpos baterija, kuri taip pat palaikys „Xperia Adaptive Charghing“ technologiją. Šio sprendimo dėka, baterija turėtų pasižymėti ilgesne gyvavimo trukme.

„Sony“ šio vidutinės klasės telefono nugarėlėje įmontavo trigubą kamerą. „Xperia 10 II“ modelis turės 8 MP itin plataus kampo jutiklį, 12 MP pagrindinį sensorių bei 8 MP raiškos teleobjektyvą su 2x priartinimu. Verta paminėti, kad šis įrenginys pasižymės ir IP65/68 saugumo sertifikatu, o pats telefonas bus padengtas „Gorilla Glass 6“ apsauginiu stiklu.

Kaip ir „Xperia 1 II“ modelis, taip ir šis, prekyboje pasirodys šių metų pavasarį. Bent jau kol kas nėra žinoma kiek kainuos naujasis „Sony Xperia 10 II“ išmanusis telefonas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!