Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/71815/lg-pristate-vos-kiek-daugiau-nei-100-kainuojanti-telefona/spausdinti/

LG pristatė vos kiek daugiau nei 100 € kainuojantį telefoną

Publikuota: 2020-02-24 10:41
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Pietų Korėjos gamintojas LG visai neseniai pristatė nemažai vidutinės klasės išmaniųjų telefonų. Apie naujai pristatytus K serijos išmaniuosius jau rašėme savaitės pradžioje, tačiau kartu su jais buvo pristatytas ir itin pigus įrenginys. Kompanijos atstovai oficialiai pristatė ir labai pigų „LG W10 Alpha“ modelį.

Prieš pažvelgiant į šį išmanųjį telefoną detaliau, verta pastebėti, jog bent jau kol kas jis yra prieinamas tik Indijos rinkoje. Nepaisant to, neatmetama galimybė, kad ateityje jis pasirodys ir Europos bei kitose rinkose. „W10 Alpha“ yra neabejotinas LG bandymas mesti iššūkį tokioms kompanijoms kaip „Xiaomi“, „Samsung“ ar „Realme“ itin pigių telefonų segmente.

LG pristatė vos kiek daugiau nei 100 € kainuojantį telefoną

Naujasis „LG W10 Alpha“ pasižymi itin paprastu dizainu – nugarėlėje rasime tik kameros jutiklius bei LED blykstę, o apačioje gamintojo logotipą. Priekinėje išmaniojo telefono dalyje – nedidelė vandens lašo formos ekrano išpjova, kurioje įmontuota asmenukėms skirta kamera. Deja, tačiau šiame modelyje nerasime pirštų antspaudų jutiklio.

Išmanusis pasižymi 5,71 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška, o viršutinėje ekrano dalyje įmontuota 8 MP raiškos kamera, kuri, žinoma, skirta asmenukėms. LG naujiena veikia su „Spreadtrum SC9863“ procesoriumi bei turi 3 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB vidinės atminties.

„LG W10 Alpha“ nugarėlėje įmontuota kamera su 8 MP raiškos vaizdo jutikliu. Išmaniojo telefono veikimą palaiko 3450 mAh talpos baterija, o pačiame įrenginyje įdiegta „Android 9“ operacinės sistemos versija. Žinoma, viena svarbiausių šios LG naujienos savybių – itin žema kaina.

Nors išmanusis telefonas šiuo metu prieinamas tik Indijos rinkoje, tačiau jo kaina siekia vos 128 eurus. Kaip jau minėjome, bent jau kol kas nėra informacijos kada šis LG produktas gali pasirodyti kitose rinkose ir apskritai jis bus prieinamas už Azijos ribų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!