Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/71798/sony-turi-naujienu-pristatytas-naujasis-xperia-l4-ismanusis-telefonas/spausdinti/

„Sony“ turi naujienų: pristatytas naujasis „Xperia L4“ išmanusis telefonas

Publikuota: 2020-02-22 14:31
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Japonijos milžinė „Sony“ pristatė naują išmanųjį telefoną. Nors dauguma laukia naujojo šio gamintojo flagmano, tačiau kompanijos atstovai pristatė žemesnės klasės įrenginį. „Sony“ atskleidė visą informaciją apie naująjį „Sony Xperia L4“ išmanųjį telefoną.

Naujasis „Sony“ išmanusis telefonas pasižymi 6,2 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška. Įrenginys taip pat pasižymi 18:9 kraštinių santykiu, kuris jau kuris laikas yra tarsi šio gamintojo vizitinė kortelė. Nesunku pastebėti ir tai, jog „Sony“ asmenukėms skirtą kamerą įmontavo lašo formos ekrano išpjovoje.

„Sony“ turi naujienų: pristatytas naujasis „Xperia L4“ išmanusis telefonas

Priekinėje dalyje įmontuota 8 MP raiškos kamera, o nugarėlėje rasime tris kameras. „Sony Xperia L4“ taip pat turi tris kameras nugarėlėje. Pagrindinė jų pasižymi 13 MP raiškos itin plataus kampo vaizdo jutikliu, o greta randame 5 MP plataus kampo bei 2 MP gylio sensorius.

„Sony Xperia L4“ veiks su „MediaTek Helio P22“ procesoriumi bei turės 3 GB operatyviosios (RAM) ir 64 GB vidinės atminties. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 3580 mAh talpos baterija su greito įkrovimo palaikymu. Verta paminėti ir tai, jog įrenginys turi ir 3,5 mm ausinių lizdą.

Pranešama, kad išmanusis telefonas prekyboje pasirodys jau šį pavasarį. Gamintojas paskelbė, jog pirkėjai galės pasirinkti iš dviejų spalvų – juodos ir mėlynos. Tiesa, kol kas nėra aišku kiek šis įrenginys kainuos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!