Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/71777/google-ruosia-naujoves-telefonuose-android-ateityje-leis-zaisti-zaidimus-dar-pries-juos-pilnai-irasius/spausdinti/

„Google“ ruošia naujoves telefonuose: „Android“ ateityje leis žaisti žaidimus dar prieš juos pilnai įrašius

Publikuota: 2020-02-21 09:45
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Žaidimai išmaniuose telefonuose tampa vis populiaresni, o tai be abejonės jaučia ir populiariausios mobilios operacinės sistemos kūrėja „Google“. Pasirodė pranešimų, jog JAV milžinės kuriamoje „Android“ sistemoje bus galima žaisti žaidimus net ir tuomet kai jie dar nėra pilnai įrašyti į Jūsų išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį.

„Android“ įrenginiams skirtų žaidimų nuolatos daugėja, o kai kurie iš jų užima ir nemažai vietos. Tokiu atveju, norint pradėti žaisti norimą žaidimą – tenka laukti kol bus atsiųstas atnaujinimas ar kita reikalinga medžiaga. Tikriausiai kiekvienas iš mūsų yra susidūręs ir su problema, jog sulaukus kol žaidimas bus pilnai įrašytas – pasirodo, kad jis mums visiškai nepatinka. Ir „Google“ rado tam sprendimą.

„Google“ ruošia naujoves telefonuose: „Android“ ateityje leis žaisti žaidimus dar prieš juos pilnai įrašius

„Google“ jau kuris laikas dirba su nauja failų sistema, kuri suteiks galimybę išbandyti žaidimą net ir tuo atveju jeigu jis dar nėra pilnai įrašytas. Šios sistemos veikimo principas iš esmės turėtų priminti tai ką galima matyti ir žaidimų konsolėse – nors pasirinktas žaidimas dar nėra visiškai parsiųstas, Jūs galite jį pasijungti ir išbandyti ar tai yra kažkas ko Jūs ieškojote.

Žinoma, kaip ir žaidimų konsolių atveju, norint pasijungti ir išbandyti dar neįrašytą naujieną – Jums vis tiek teks atsisiųsti tam tikrą dalį žaidimo. Kaip skelbia „XDA“ bendruomenė, tokia galimybė „Android“ įrenginiuose turėtų atsirasti nuo 2021 metų. Tai reiškia, jog šių metų pabaigoje pasirodanti „Android 11“ tokios galimybės dar neturės ir mums visiems teks laukti „Android 12“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!