Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/71776/realme-atnaujino-pigu-c3-modeli-telefonas-gavo-papildoma-kamera-ir-pirstu-antspaudu-jutikli/spausdinti/

„Realme“ atnaujino pigų „C3“ modelį – telefonas gavo papildomą kamerą ir pirštų antspaudų jutiklį

Publikuota: 2020-02-21 21:08
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Oppo“ ne taip ir seniai įkūrė dukterinę įmonę „Realme“, kuri tapo puikiai žinoma ne tik Azijos rinkoje, tačiau po truputį žengia ir į Europą. Nepaisant augančio populiarumo Senajame Žemyne, gamintojas naujausius savo įrenginius iš pradžių pristato Indijos ar Kinijos rinkai.

Ne išimtis yra ir biudžetinis „Realme C3“ išmanusis telefonas, kuris visai neseniai buvo pristatytas Indijos rinkai. Dabar kompanijos atstovai išleido kiek atnaujintą modelį, kuris žinomas tuo pačiu pavadinimu. Esminis atnaujinto varianto skirtumas – papildoma kamera nugarėlėje.

„Realme“ atnaujino pigų „C3“ modelį – telefonas gavo papildomą kamerą ir pirštų antspaudų jutiklį

Indijoje pristatytas „Realme C3“ modelis turi dvigubą kamerą nugarėlėje su 12 MP raiškos pagrindiniu sensoriumi bei 2 MP raiškos gylio jutikliu. Naujasis „C3“ modelis, kuris buvo pristatytas Indonezijoje, turės abi ankstesnio varianto kameras ir kaip priedą gaus 2 MP raiškos makro jutiklį, kuris galės fiksuoti objektus su 4 cm nuotoliu nuo objektyvo.

Dar vienas naujojo modelio privalumas – nugarėlėje atsiradęs pirštų antspaudų jutiklis. „Realme“ atstovai teigia, jog šis sensorius telefoną atrakinti gali vos per 0,27 sekundės. „Realme C3“ pirkėjams yra prieinamas trijų atminties konfigūracijų – 2 GB / 32 GB, 3 GB / 32GB ir 4 GB / 64 GB. Žinoma, visi modeliai palaiko ir atminties korteles.

Primename, kad „Realme C3“ pasižymi 6,5 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška. Išmaniojo telefono veikimu rūpinasi „MediaTek Helio G70“ procesorius, o įrenginį energija aprūpina 5000 mAh talpos baterija.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma ar šis išmanusis telefonas taps prieinamas ir Europoje. Šiuo metu gamintojas tokios informacijos nepateikia.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!