Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/71767/lg-2020-metu-k-serijos-ismaniuosiuose-telefonuose-naudotojams-pasiekiamos-auksciausios-klases-kameros-funkcijos/spausdinti/

LG 2020 metų K serijos išmaniuosiuose telefonuose naudotojams pasiekiamos aukščiausios klasės kameros funkcijos

Publikuota: 2020-02-20 16:25
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„LG Electronics“ (LG) paskelbė, kad 2020 metais išmaniųjų telefonų K seriją papildys modeliais K61, K51S ir K41S. Tai aukščiausios klasės telefonai su patobulintomis kameromis ir multimedijos funkcijomis. Be to, norint įsigyti šiuos, dar sklandžiau veikiančius telefonus, nereikės plačiai atverti piniginės. Trijuose naujuosiuose išmaniųjų telefonuose modeliuose rasite ir tas funkcijas, kurios jau anksčiau buvo naudojamos LG aukščiausios klasės telefonuose. Šie telefonai tikrai atras savo vietą itin konkurencingoje šiandienos rinkoje.

LG 2020 metų K serijos išmaniuosiuose telefonuose naudotojams pasiekiamos aukščiausios klasės kameros funkcijos

Visuose trijuose telefonuose sumontuota keturių galinių kamerų eilė, kurią sudaro pagrindinė aukštos raiškos kamera, plataus kampo lęšis, gylio jutiklis ir makrokamera – pirmoji tokia kamera K serijos telefonuose. Geriausio serijos modelio K61 48 MP pagrindinis lęšis – tai visų laikų aukščiausios raiškos kamera LG išmaniuosiuose telefonuose. K51S modelio 32 MP kamera pikselių skaičiumi taip pat pranoksta ankstesnius LG telefonus. Turint bet kokioje situacijoje idealiai veikiančią kamerą, savo gyvenimo akimirkas fiksuoti bus kaip niekad paprasta ir smagu.

LG K61 modelyje sumontuotas itin ryškus 6,5 colio 19,5:9 FHD+ „FullVision“ ekranas, K51S modelis turi kiek plonesnį 6,5 colio 20:9 HD+ „FullVision“ ekraną – abu su beveik nepastebima apvalia išėma kamerai. LG K41S modelyje naudojamas 6,5 colio 20:9 HD+ „FullVision“ ekranas. Visi trys 2020 metų K serijos telefonai sukurti su šiuolaikinių proporcijų ekranais ir plonesniais kraštais nei jų pirmtakai, todėl vaizdo peržiūra juose bus itin įtraukianti.

Ištvermingas 4000 mAh akumuliatorius, DTS:X 3D erdvinis garsas, sukuriantis tikrovišką patirtį su 7.1 kanalo ausinėmis, ir MIL-STD-810G patvarumo standartas – visa tai prisideda prie naujosios LG K serijos telefonų patrauklumo naudotojams, norintiems nuo pusėtinai veikiančio telefono pereiti prie kai ko geresnio, bet neketinantiems išleisti didelių sumų.

„Pagrindiniai LG K serijos telefonų privalumai yra pažangios technologijos ir konkurencinga kaina, – sakė „LG Electronics Mobile Communications Company“ produktų strategijos grupės vyresnysis viceprezidentas Chang Ma. – Esame įsitikinę, kad K serijos modeliai bus konkurencingiausi šios kategorijos išmanieji telefonai, nes juose įdiegtos naudotojų labai vertinamos funkcijos.“

LG 2020 metų K serijos telefonai bus pasiekiami nuo antrojo ketvirčio Amerikoje, vėliau – kai kuriose rinkose Europoje ir Azijoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!