Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/71749/sharp-isleido-nauja-flagmana-galingos-specifikacijos-8k-filmavimas-ir-5g-rysio-palaikymas/spausdinti/

„Sharp“ išleido naują flagmaną – galingos specifikacijos, 8K filmavimas ir 5G ryšio palaikymas

Publikuota: 2020-02-19 07:13
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Pastaruosius keletą metų Japonijos kompanija „Sharp“ vis dažniau yra linkusi pristatyti naujus išmaniuosius telefonus. Dar praėjusių metų pradžioje gamintojas išleido „Aquos Zero“ serijos įrenginį, o praėjus devyniems mėnesiams – pasirodė ir antros kartos modelis. Naujuosius metus gamintojas pradėjo pristatydamas dar vieną naują flagmaną.

„Sharp“ išleido naują flagmaną – galingos specifikacijos, 8K filmavimas ir 5G ryšio palaikymas

Japonijoje pristatytas naujasis „Sharp Aquos R5G“, kuris tapo pirmuoju šio gamintojo išmaniuoju telefonu su 5G ryšio palaikymo galimybe. Naujasis „Sharp“ flagmanas pasižymi 6,5 colių įstrižainės ekranu su Quad HD+ raiška. Įrenginys taip pat turi vandens lašo formos išpjovą, stereo garsiakalbius bei 120 Hz atsinaujinimo dažnį.

Priekinėje išmaniojo telefono dalyje rasime 16 MP raiškos vaizdo kamerą, o nugarėlėje „Sharp Aquos R5G“ turi net keturias kameras. Skelbiama, kad pagrindinė kamera pasižymi 12 MP raiškos vaizdo jutikliu su optiniu stabilizavimu. Greta šio – 12 MP teleobjektyvas, 48 MP itin plataus kampo, o ketvirtasis – gylio jutiklis. Išmanusis turi ir šiemet pasirodžiusią 8K raiškos filmavimo galimybę.

Kaip jau tikriausiai supratote, naujasis „Sharp“ flagmanas veiks su „Qualcomm Snapdragon 865“ procesoriumi, o taip pat turės 12 GB LPDDR5 operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Tiesa, jeigu kažkam tokios atminties nepakaks – ją bus galima praplėsti atminties kortele. „Sharp R5G“ bus įdiegta „Android 10“ operacinės sistemos versija.

Išmaniojo telefono veikimą palaikys 3730 mAh talpos baterija. Pažymima ir tai, jog „Sharp Aquos R5G“ turės IP68 sertifikatą, kuris atskleidžia telefono atsparumą dulkėms ir vandeniui. Skelbiama, jog telefonas svers vos 189 gramų. Kol kas nėra žinoma kiek kainuos šis „Sharp“ flagmanas. Bent jau pradžioje, ši naujiena bus prieinamas tik Japonijos rinkoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!