Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/71640/motorola-pristate-dvi-vidutines-klases-naujienas-moto-g8-power-ir-moto-g-stylus/spausdinti/

„Motorola“ pristatė dvi vidutinės klasės naujienas – „Moto G8 Power“ ir „Moto G Stylus“

Publikuota: 2020-02-11 14:18
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Pastarąsias savaites internete nuolatos sklido informacija apie naujus „Motorola“ išmaniuosius telefonus. Iš pradžių buvo tikimasi, jog dauguma jų bus pristatyti Barselonoje įvyksiančioje „Mobile World Congress 2020“ parodoje, tačiau dalis jų buvo pristatyti dabar.

Kompanijos atstovai oficialiai pristatė du naujus vidutinės klasės įrenginius – tai „Moto G8 Power“ ir „Moto G Stylus“. Pirmojo telefono didžiausias privalumas – milžiniška 5000 mAh talpos baterija, o antrasis neabejotinai išsiskiria specialiu „Stylus“ pieštuku. Abi gamintojo naujienos pasižymi 6,4 colių įstrižainės ekranais bei turi „Qualcomm Snapdragon 665“ procesorius.

„Motorola“ pristatė dvi vidutinės klasės naujienas – „Moto G8 Power“ ir „Moto G Stylus“

Kaip jau minėjome, „Moto G Stylus“ išsiskiria specialiu pieštuku ir tai yra pirmasis „Motorola“ telefonas su tokiu priedu. Žinoma, šios kompanijos sprendimas nepasižymi tokiomis pačiomis galimybėmis kaip „Samsung“ siūlomas variantas. „Motorola“ telefone įdiegė ir specialią „Moto Note“ programėlę, kuri leis išsaugoti užrašus ar piešinius, vos tik pradėjus naudotis pieštuku.

„Moto G Stylus“ ekranas pasižymi Full HD+ raiška bei turi nedidelį iškirpimą asmenukių kamerai. Pastaroji aprūpinta 16 MP raiškos vaizdo jutikliu. Išmaniojo telefono nugarėlėje taip pat rasime pirštų antspaudų jutiklį bei trigubą kamerų konfigūraciją. Pagrindinis „G Stylus“ jutiklis yra 48 MP raiškos, o greta jo – 16 MP itin plataus kampo bei 2 MP makro jutiklis.

Kartu su „Snapdragon 665“ procesoriumi, išmanusis telefonas turi 4 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, kurią dar galima praplėsti atminties kortele. „Moto G Stylus“ veikimą palaiko 4000 mAh talpos baterija su 10 W greituoju įkrovimu.

„Moto G8 Power“ taip pat turės Full HD+ raiškos ekraną, su nedideliu iškirpimu asmenukių kamerai su 16 MP raiškos vaizdo jutikliu. Šis modelis turės daugiau kamerų nugarėlėje – net 4.

Pagrindinė „Moto G8 Power“ kamera pasižymės 16 MP raiškos jutikliu, o greta jo – 8 MP plačiakampis, 8 MP teleobjektyvas su 2X optiniu priartinimu bei 2 MP makro jutiklis. Nugarėlėje taip pat rasime ir pirštų antspaudų jutiklį.

Pastarasis modelis, kartu su „Snapdragon 665“ lustu, turės 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele. Kaip jau minėjome, įrenginys turės 5000 mAh talpos bateriją su 18 W greituoju įkrovimu.

Pranešama, kad šis modelis JAV rinkoje kainuos maždaug 249 JAV dolerius, o „Moto G Stylus“ bus parduodamas už 299 dolerius. Kol kas nėra daugiau informacijos apie regionus, kur turėtų pasirodyti „Motorola“ naujienas, tačiau net neabejojame, kad netrukus jie bus pademonstruoti ir mūsų rinkai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!