Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/71581/blackberry-skaiciuoja-paskutines-dienas-tcl-paskelbe-apie-pardavimu-nutraukima/spausdinti/

„BlackBerry“ skaičiuoja paskutines dienas? TCL paskelbė apie pardavimų nutraukimą

Publikuota: 2020-02-06 21:08
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Ar dar pamenate „BlackBerry“? Panašu, jog šiems išmaniesiems telefonams atėjo pabaiga. Kompanija TCL savo „Twitter“ paskyroje oficialiai paskelbė, kad nustos pardavinėti „BlackBerry“ vardu pažymėtus telefonus nuo šių metų rugpjūčio 31 dienos.

„BlackBerry“ skaičiuoja paskutines dienas? TCL paskelbė apie pardavimų nutraukimą

Tai patvirtino ir „BlackBerry Mobile“ atstovai, kurie išplatino pranešimą, kuriame teigiama, jog nuo jau minėtos datos „TCL Communications“ nebepardavinės „BlackBerry“ vardu pagamintų įrenginių. Tuo pačiu, TCL nebegalės ir kurti, gaminti ar parduoti naujų telefonų su „BlackBerry“ prekės ženklu.

Primename, kad TCL apie įsigytas teises į „BlackBerry“ telefonų gamybą paskelbė 2016 metų gruodį. Per šį laikotarpį gamintojas pristatė tokius modelius kaip „BlackBerry Keyone“, „Motion“, „KEY2“ ar „KEY2 LE“. Neabejotinai populiariausia serija tapo „KEY“, kuri pirkėjams siūlė labiausiai išskirtines „BlackBerry“ savybes – klaviatūrą su mygtukais, o taip pat ir liečiamą ekraną.

Ir nors TCL siekė pasiūlyti pagrindines „BlackBerry“ savybes, kurios buvo populiarios praeityje, tačiau šio prekės ženklo į aukštumas iškelti taip ir nebepavyko. Tiesa, nors pardavimai ir gamyba bus nutraukti jau labai greitai, tačiau palaikymas ir toliau egzistuos. „TCL Communications“ skelbia, kad klientų linijos ir garantinis servisas bus pasiekiamas dar du metus – iki 2022 metų rugpjūčio 31 dienos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!