Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/71514/rusijos-kompanija-sukure-tesla-cybertruck-ikvepta-iphone-11-pro-modifikacija/spausdinti/

Rusijos kompanija sukūrė „Tesla Cybertruck“ įkvėptą „iPhone 11 Pro“ modifikaciją

Publikuota: 2020-02-01 20:33
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Ignas Petrikonis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Panašiai kaip ir išmaniųjų telefonų, automobilių dizainas nustojo evoliucionuoti žaibišku greičiu – gatvėse jau seniai nebeišvysime raketą primenančių pelekų ir kitokių kontraversiškų išvaizdos sprendimų turinčių mašinų. Štai kodėl prieš kelis mėnesius debiutavęs „Tesla Cybertruck“ sukėlė tokią audrą.

Rusijos kompanija sukūrė „Tesla Cybertruck“ įkvėptą „iPhone 11 Pro“ modifikaciją

Norėdami pasišildyti „Tesla“ skandalo ugnyje ir vartotojams suteikti iš pilkos masės išsiskiriantį prietaisą, Rusijoje įsikūręs prabangių elektronikos prietaisų gamintojas „Caviar“ nusprendė „Cybertruck“ dizaino elementais papuošti „iPhone 11 Pro/11 Pro Max“.

„Cyberphone“ pavadinimu pakrikštytas produktas pasižymi „Tesla“ įkvėptu kampuotu eksterjeru, pagamintu iš tikro titano. Kitaip nei ankstesni, auksu ir brangakmeniais tviskantys „Caviar“ gaminiai, šis produktas yra išties praktiškas.

Rusijos kompanija sukūrė „Tesla Cybertruck“ įkvėptą „iPhone 11 Pro“ modifikaciją

Ekraną taip pat dengia titano plokštė, sauganti jį nuo dūžio. Kai ji atversta, gali pasitarnauti kaip stovelis telefonui. Žemiau pridedame vaizdo įrašą, kuris detaliai pademonstruoja šį unikalų dizainą.

„Caviar“ žada pagaminti tik 99 „Cyberphone“ egzempliorius. Pigiausias variantas, kurio gamybai naudojamas bazinis 64GB „iPhone 11 Pro“, kainuos 5265 JAV dolerius (4774 eurus). Jei norite „Max“ versijos ar daugiau atminties, tai kainuos papildomai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!