Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/71375/garmin-ir-ford-sukure-nauja-navigacijos-sistema/spausdinti/

„Garmin“ ir „Ford“ sukūrė naują navigacijos sistemą

Publikuota: 2020-01-22 21:08
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Šių metų sausį „Garmin“ sudarė įspūdingą bendradarbiavimo sutartį su „Ford Motor Company“. Pagal šią sutartį garsioji „Garmin“ navigacijos technologija bus integruota į naujos Ford kartos „SYNC Mustang Mach-E“ ryšio ir pramogų sistemą, todėl ja galės naudotis visi naujų „Ford“ automobilių vairuotojai.

SYNC vartotojai turės prieigą prie tokių navigacijos funkcijų, kaip naudojantis debesijos paslaugomis sudaromi žemėlapiai, elektrinių transporto priemonių maršrutų nustatymas ir diapazono valdymo informacija. Tai leis jums mėgautis ir kitomis moderniausiomis navigacijos paslaugomis, suteiksiančiomis malonaus ir patogaus vairavimo patirtį.

„Mums malonu užmegzti partnerystę su „Ford Motor Company“ ir tikimės ateityje išplėsti savo pasiūlą įvairioms transporto priemonių platformoms. Naujoviškų „Garmin“ navigacijos funkcijų įdiegimas naujausios kartos „Mach-E SYNC“ „Ford“ automobiliuose padės užtikrinti, kad šių elektromobilių vairuotojai niekada neprarastų ryšio su pasauliu, net ir būdami už ryšio zonos“, - pasakoja Mattas Munnas, „Garmin“ originalios automobilinės įrangos gamybos vadovas.

„Svarbu, kad automobilyje galėtume jaustis saugiai ir patogiai, nesijaudindami dėl automobilio navigacijos sistemos. Mes visi esame atsidūrę tokioje situacijoje, kai turime pasikliauti navigacija, nes suvokiame, kad kitaip galime nuklysti neteisinga linkme. Tai gali būti ypač nemalonu transporto spūsčių metu, kai skubame nukakti į savo tikslą, arba - dar blogiau - jei esame kitoje šalyje ir net neįsivaizduojame, kaip ir kur patekti. Esu įsitikinęs, kad mūsų klientai įvertins šią patikimą ryšių sistemą ne tik JAV, bet ir Europoje“, - sako Andris Ustupas, „Ford Latvia“ automobilių centro direktorius.

Dėl lengvai naudojamų, tarpusavyje sujungtų, būtent elektrinėms transporto priemonėms skirtų žemėlapių, „Garmin“ ir „Ford“ „susijungimas“ padeda naujos kartos SYNC išsiskirti iš tradicinių įmontuotų navigacijos sistemų, šiandien siūlomų rinkoje. Dviejų šios pramonės šakos ekspertų bendrai sukurta sistema leis vairuotojams jausti pasitikėjimą keliuose, išsaugant borto žemėlapius ir maršruto parinkimo funkcijas, o tai užtikrins, kad navigacija būtų prieinama ir tose vietose, kuriose nėra ryšio.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!