Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/71370/instagram-atsisako-niekam-nereikalingo-funkcijos/spausdinti/

„Instagram“ atsisako niekam nereikalingo funkcijos

Publikuota: 2020-01-22 20:11
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Išmaniųjų telefonų programėlės nuolatos atsinaujina, o bene didžiausia konkurencija vyksta tarp socialinių tinklų programėlių. Tokios aplikacijos kaip „Facebook“, „Instagram“, „WhatsApp“ ar „Snapchat“ jau kuris laikas laikosi viršūnėje, o tokių rezultatų padeda pasiekti ir nuolatinis šių platformų tobulėjimas bei atnaujinimai.

„Instagram“ atsisako niekam nereikalingo funkcijos

Atnaujinimo sulaukė ir „Instagram“ tinklas. Nors dažniausiai gamintojai yra linkę pridėti naujų galimybių ar patobulinimų, tačiau šįsyk kūrėjai nusprendė atsisakyti vienos funkcijos. Tai pakankamai retai pasitaikantys pokyčiai, bet akivaizdu, jog ir tokie kartais įvyksta.

„Instagram“ nusprendė pašalinti IGTV mygtuką, kuris buvo naudojamas itin retai. 2018 metais pristatytas IGTV buvo skirtas dalintis vaizdo įrašais, kurie buvo talpinami atskirame tinkle, tačiau tuo pačiu metu gali būti atvaizduojami ir „Instagram“ platformoje.

Toks pasikeitimas reiškia, jog nuo šiol „Instagram“ vartotojams nereikės priverstinai naudotis IGTV aplikacija tam, kad galėtų peržiūrėti pilną vaizdo įrašą. Nuo šiol Jūs „Instagram“ tinkle matysite pilnus vaizdo įrašus, o tai turėtų sutaupyti Jums šiek tiek laiko bei, žinoma, leisti peržiūrėti visą norimą turinį vienoje vietoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!