Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/71331/aiskus-huawei-telefonai-kurie-negaus-android-10-atnaujinimo/spausdinti/

Aiškūs „Huawei“ telefonai, kurie negaus „Android 10“ atnaujinimo

Publikuota: 2020-01-19 17:33
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Huawei“ dar praėjusiais metais pradėjo savo išmaniųjų telefonų atnaujinimą į „Android 10“. Tai susiję ir su naujai išleista „EMUI 10“ versija, kuri daugumoje įrenginių naudojama būtent su naujausia „Android“. Deja, tačiau ne visi gamintojo telefonai sulauks šio naujinio ir dabar tampa aišku kas jo tikrai negaus.

Aiškūs „Huawei“ telefonai, kurie negaus „Android 10“ atnaujinimo

Remiantis „HuaweiCentral“ surinkta informacija, „EMUI 10“ nesulauks „Huawei P20 Lite“, „Nova 3“, „Nova 3i“ išmaniųjų telefonų turėtojai. Į šį sąrašą patenka ir keletas dukterinės „Honor“ kompanijos įrenginių – „Honor Play“, „Honor 9“, „9 Lite“ ir „8 Max“.

Daugeliu atveju viso to priežastis yra labai paprasta – gamintojas to negali pasiūlyti dėl ribotų išmaniuose telefonuose esančių galimybių. Niekam ne paslaptis, jog naujausiai programinei įrangai reikalingas ir aukštesnės klasės specifikacijomis pasižymintis prietaisais. Būtent tai ir yra pagrindinė priežastis dėl ko aukščiau išvardinti telefonai negaus savojo atnaujinimo.

Naujoji EMUI 10 versija pasižymi tuo, jog yra sukurta naudojant „Android 10“ operacinę sistemą. Bene didžiausias pasikeitimas – atnaujintas sąsajos dizainas, kuris dabar yra gerokai paprastesnis ir patogesnis vartotojui. Kartu su naująja EMUI 10 versija atkeliaus ir nemažai naujų funkcijų, tokių kaip patobulintas „visuomet įjungto ekrano“ režimas ar patobulintas valdymas gestais.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!