Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/71195/samsung-pristate-itin-atsparu-telefona-galaxy-xcover-pro/spausdinti/

„Samsung“ pristatė itin atsparų telefoną „Galaxy Xcover Pro“

Publikuota: 2020-01-09 15:34
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Las Vegase vis didesnį pagreitį įgauna technologijų paroda CES 2020, tačiau Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ turi naujienų ne tik iš šios parodos. Suomijoje išleistas naujas itin atsparus „Galaxy Xcover Pro“ išmanusis telefonas. Kaip ir visi „Galaxy Xcover“ serijos įrenginiai, taip ir šis pasižymi puikiomis patvarumo savybėmis.

Pranešama, kad naujasis „Galaxy Xcover Pro“ kainuos 499 euro ir nuo sausio 31 dienos bus prieinamas Suomijoje. Tiesa, kol kas nėra informacijos apie šio įrenginio pasirodymą kituose regionuose, tačiau tikėtina, kad vėliau jis bus pasiekiamas ir daugiau šalių.

Kaip ir įprasta tokio tipo telefonams, „Xcover Pro“ pasižymi IP68 sertifikatu, kuris reiškia įrenginio atsparumą vandeniui ir dulkėms. „Samsung“ naujajam savo įrenginiui gavo ir „MIL-STD-810“ sertifikatą. Dar vienas įdomus dalykas – telefonas veikia su 4050 mAh talpos keičiama baterija. Tokią galimybę išmaniųjų telefonų turėtojai gauna labai retai ir dabar tai būtų galima vadinti tikrai išskirtine savybe.

„Samsung“ pristatė itin atsparų telefoną „Galaxy Xcover Pro“

Išmanusis telefonas turi 6,3 colių įstrižainės LCD ekraną su Full HD raiška, o kairiajame jo krašte įmontuota ir kamera asmenukėms. „Samsung Xcover Pro“ veiks su „Exynos 9611“ procesoriumi bei turės 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties. Nugarėlėje rasime dvigubą kamerą su 25 MP ir 8 MP raiškos vaizdo jutikliais. Priekinėje „Xcover Pro“ modelio dalyje – 13 MP raiškos vaizdo kamera.

„Samsung“ šiame telefone įdiegę „OneUI“ vartotojo sąsają, kuri sukurta pagal „Android 9.0“ operacinės sistemos versiją. Įdomu ir tai, kad netrukus telefonas sulauks ir „Android 10“ atnaujinimo.

Kaip jau minėjome, mėnesio pabaigoje „Samsung Galaxy Xcover Pro“ pasirodys Suomijos prekybos vietose. Nors išleidimo data kituose regionuose dar nėra žinoma, tačiau tikėtina, jog tai turėtų įvykti vasario mėnesį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!