Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/71191/tcl-pristate-tris-naujus-telefonus-su-isskirtinu-nugareles-dizainu/spausdinti/

TCL pristatė tris naujus telefonus su išskirtinu nugarėlės dizainu

Publikuota: 2020-01-08 20:46
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Las Vegase jau prasidėjo viena didžiausių technologijų parodų „CES 2020“, o parodos metu pristatomi ir pirmieji produktai. Kinijos kompanija TCL, kuri geriausiai yra žinoma dėl savo kuriamų telefonų, pristatė „TCL 10“ išmaniųjų telefonų seriją.

Naujoji kompanijos išmaniųjų telefonų serija išsiskiria pakankamai įdomiais dizaino sprendimais, o labiausiai į akis krinta keturių kamerų konfigūracija visų įrenginių nugarėlėse. TCL pristatė net tris šios serijos telefonus – „TCL 10L“, „TCL 10 Pro“ ir „TCL 10 5G“.

TCL pristatė tris naujus telefonus su išskirtinu nugarėlės dizainu

Kaip galima matyti iš nuotraukų, visų trijų modelių nugarėlėje rasime keturias kameras, o iš abiejų kraštų – LED blykstės. „TCL 10L“ ir „TCL 10 5G“ nugarėlėje taip pat turės ir pirštų antspaudų jutiklį nugarėlėje, o „10 Pro“ modelis atitinkamą variantą turės įmontuotą po ekranu.

Pranešama, kad „TCL 10 5G“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 765G“ procesoriumi bei, žinoma, palaikys 5G ryšio technologiją. Išskirtinę savybę turės ir „10 Pro“ modelis, kuris naudos TCL dukterinės kompanijos „TCL CSOT“ sukurtą AMOLED ekraną. Verta paminėti tai, jog ši įmonė yra labai gerai vertinama, o jos kuriami TCL televizorių ekranai nuolat laimi įvairius apdovanojimus.

Deja, tačiau bent jau kol kas nėra beveik jokios informacijos apie „TCL 10L“ išmanųjį telefoną. Šis modelis labai panašus į „10 5G“ modelį, tačiau tikėtina, jog tai bus žemesnės klasės telefonas. „10L“ modelis turėtų veikti su „Snapdragon 730G“ procesoriumi, tačiau be 5G ryšio palaikymu.

Kompanijos atstovai paskelbė, jog visos šių išmaniųjų telefonų detalės bus atskleistos vasario 22 dieną Barselonoje, kur įvyks „Mobile World Congress 2020“ paroda. Tikėtina, jog visi trys įrenginiai kainuos mažiau nei 500 eurų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!