Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/71144/samsung-i-europa-atgabens-du-nebrangius-galaxy-a-serijos-telefonus/spausdinti/

„Samsung“ į Europą atgabens du nebrangius „Galaxy A“ serijos telefonus

Publikuota: 2020-01-06 14:23
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas „Samsung“ dar gruodžio mėnesį pristatė naujus „Galaxy A“ serijos įrenginius. „Samsung Galaxy A51“ ir „Galaxy A71“ buvo pristatyti Vietname, tačiau dabar tampa aišku, kad jie netrukus pasirodys ir mūsų parduotuvių lentynose.

Internete pasirodė informacija, jog „Galaxy A51“ modelis Europą turėtų pasiekti dar šio mėnesio pabaigoje, o „Samsung Galaxy A71“ į lentynas nugulti turėtų vasario pradžioje.

„Samsung“ į Europą atgabens du nebrangius „Galaxy A“ serijos telefonus

„Samsung Galaxy A51“ pasižymi 6,5 colių įstrižainės ekranu bei turi ekrane įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį. Išmanusis veikia su „Exynos 9611“ procesoriumi bei 8 GB operatyviosios (RAM) atminties. Šio telefono veikimu taip pat rūpinasi 4000 mAh talpos baterija su 15 W greituoju įkrovimu.

Nebrangaus „Galaxy A51“ modelio nugarėlėje taip pat rasime L formos kamerų išdėstymą su keturiais jutikliais. Pagrindinis jų – 48 MP, antrasis – 12 MP itin plataus kampo bei dar dvi papildomos 5 MP raiškos vaizdo kameros. Šis išmanusis telefonas Europoje turėtų kainuoti maždaug 370 eurų.

„Samsung Galaxy A71“ išsiskiria 6,7 colių įstrižainės Super AMOLED ekranu, kuris taip pat turi po juo įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį. Priešingai nei aukščiau paminėtas modelis, pastarasis veikia su „Qualcomm Snapdragon 730“ procesoriumi.

Kaip ir „Galaxy A51“, taip ir „Galaxy A71“ turi keturių kamerų konfigūraciją, kuri iš esmės yra identiška ir skiriasi tik pagrindinis sensorius. „Samsung“ šiame telefone panaudojo 64 MP raiškos pagrindinį jutiklį. Šio modelio veikimą palaiko 4000 mAh talpos baterija su 25 W greituoju įkrovimu. Pranešama, kad šis telefonas turėtų kainuoti maždaug 470 eurų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!