Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/71065/nuo-dabar-messenger-galima-naudotis-tik-turint-facebook-paskyra/spausdinti/

Nuo dabar „Messenger“ galima naudotis tik turint „Facebook“ paskyrą

Publikuota: 2019-12-30 07:09
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Dar visai neseniai prie susirašinėjimų programėlės „Messenger“ buvo galima prisijungti naudojant išmaniojo telefono numerį, tačiau dabar to padaryti jau nebepavyks. Nuo dabar tapo privaloma turėti „Facebook“ paskyrą, norint naudotis pastarąja aplikacija.

Apie šiuos pokyčius pirmieji pastebėjo „Reddit“ platformos naudotojai, kurie pradėjo rašyti skundus, jog negali prisijungti prie „Messenger“ be „Facebook“ paskyros. Apie pokyčius patvirtina „Facebook“ pagalbos centro įrašas, kuriame klausiama apie galimybę prisijungti prie „Messenger“ aplikacijos.

Nuo dabar „Messenger“ galima naudotis tik turint „Facebook“ paskyrą

Oficialus atsakymas ganėtinai paprastas – „Ne, Jūs turite susikurti „Facebook“ paskyrą, norėdami naudotis „Messenger“. Taigi, nuo šiol jeigu norite bendrauti per „Messenger“ programėle – privalote ir turėti arba susikurti naują „Facebook“ paskyrą. Iš esmės vartotojams liko vos kelios opcijos – susikurti reikiamą vartotoją arba ieškoti alternatyvų.

Toks „Facebook“ sprendimas yra puikiai suprantamas, nes šios dvi programėlės yra iš esmės sunkiai atsiejamos viena nuo kitos. „Facebook“ ir „Messenger“ yra valdomos tos pačios kompanijos, o ir dažniausiai yra naudojamos tų, kurie vis dėlto turi pastarojo socialinio tinklo paskyrą.

Po tokio „Facebook“ sprendimo daugumai kyla klausimų ir dėl „WhatsApp“ programėlės, kuri taip pat priklauso pastarajai organizacijai. Nors šiuo atveju dauguma Jūsų tikriausiai net nežino, kad „WhatsApp“ priklauso „Facebook“, tačiau šių dviejų aplikacijų apjungimas ateityje tikriausiai netaptų labai didele staigmena.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!