Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/71049/paaiskejo-10-populiariausiu-ismaniuju-telefonu-saraso-lyderis-nustebins-dauguma/spausdinti/

Paaiškėjo 10 populiariausių išmaniųjų telefonų, sąrašo lyderis nustebins daugumą

Publikuota: 2019-12-27 17:17
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Metams artėjant link pabaigos – internete nuolatos pasirodo įvairiausios statistikos apie išmaniuosius telefonus. „Counterpoint Research“ paskelbė dešimt daugiausiai parduotų telefonu, kurių sąrašas sudarytas remiantis 2019 metu trečio ketvirčio rezultatais.

Tikėtina, jog dauguma liks nustebę, nes pirmoje pozicijoje rasime „Apple iPhone XR“. Nors „Apple“ pastaruoju metu negali pasidžiaugti kylančiais pardavimais, tačiau akivaizdu, kad pigesni gamintojo modeliai – sulaukia itin daug dėmesio. Antrą ir trečia vietas užėmė „Samsung“ išmanieji telefonai – atitinkamai „Galaxy A10“ ir „Galaxy A50“ modeliai.

Paaiškėjo 10 populiariausių išmaniųjų telefonų, sąrašo lyderis nustebins daugumą

Ketvirtoje pozicijoje, 2019 metų trečio ketvirčio metu, rasime „Oppo A9“, o penktoje – dar vienas „Apple“ produktas ir šįsyk tai „iPhone 11“. Įdomu tai, jog „Oppo“ yra tarp daugiausiai populiarų telefonų turinčių gamintojų. Šeštoje ir aštuntoje pozicijose rasime dar du šios kompanijos telefonus ir tai yra „A5s“ bei „A5“ modeliai.

Septintoje lentelės vietoje įsitaisė dar vienas vidutinės klasės „Samsung Galaxy A20“, o dešimtuko pabaigoje – „Redmi 7A“ ir „Huawei P30“ išmanieji telefonai. Pastarojo telefono patekimas į šį sąrašą yra kiek stebinantis. Niekam ne paslaptis, jog „Huawei“ kenčia nuo JAV pritaikytų sankcijų, todėl matyti šio gamintojo telefonus tarp geriausiai parduodamų – mažų mažiausiai netikėta.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!