Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/71029/sis-ekrano-fonas-gali-uzblokuoti-jusu-xiaomi-telefona/spausdinti/

Šis ekrano fonas gali užblokuoti jūsų „Xiaomi“ telefoną

Publikuota: 2019-12-24 14:53
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Ignas Petrikonis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Ekrano fonai tūkstančiams vartotojų, norintiems savo išmaniajam telefonui suteikti bent kiek unikalumo, yra labai svarbus dalykas. Tai netgi yra vienas veiksnių, neleidžiančių, kad išmanusis pabostų vos po kelių mėnesių naudojimo. Tačiau kai kuriais retais atvejais kai kurie ekrano fonai gali padaryti daugiau žalos nei naudos. Šiandien papasakosime apie vieną jų, kurio jokiu būdu negalima nusistatyti, jei turite „Xiaomi Mi 9“.

Šis ekrano fonas gali užblokuoti jūsų „Xiaomi“ telefoną

Vienas vartotojas neseniai kreipėsi į „Xiaomi“ bendruomenę, norėdamas informuoti apie paslaptingą atvejį, kuris paliko visus be žado. Visi duomenys rodo, kad nustačius tam tikrą ekrano foną, „Xiaomi Mi 9“ ekranas staiga nustoja reaguoti.

„Neseniai pasikeičiau telefono ekrano foną ir iškart po to, kai tai padariau, ekranas pradėjo įsijunginėti ir išsijunginėti. Jis šviečia 1 sekundę, po to išsijungia, ir vėl užsidega vienai sekundei, todėl tuo metu negaliu juo naudotis. Kol visa tai vyksta, jis dukart suvibruoja, o po 5-6 kartų įsijungia laukimo ekranas ir leidžia rinktis iš 3 opcijų: perkrauti (vėl viskas kartojasi iš naujo), ištrinti duomenis ir susisiekti su „Mi Assistant“. Gal kas nors gali man padėti dėl šios problemos? Aš nenoriu ištrinti savo telefono duomenų“, – tokiais žodžiais „Redddit“ platformoje pagalbos prašė „Xiaomi Mi 9“ savininkas Soroush_kohan.

Vėliau jis pridėjo, kad dėl būtinybės naudotis išmaniuoju, nusprendė atstatyti gamyklinius parametrus.

Iš pirmo žvilgsnio, nurodytas ekrano fonas neatrodo kaip galintis sukelti tokių milžiniškų problemų. Tai tiesiog juodas fonas, kurio rėmeliai yra spalvoti. Soroush_kohan teigia jį suradęs „Google“ paieškoje ir tai, kad pats failo atsisiuntimas jokių telefonui nieko nepadarė – pragaro ratas užsisuko tik bandant jį nustatyti kaip pagrindinio ekrano foną.

Keli kiti vartotojai taip pat pranešė su analogiškomis problemomis susiduriantys ir bandydami minėtąjį ekrano foną nustatyti „Xiaomi Mi 9T Pro“ telefone. Kol kas nėra žinoma, ar šis paveikslėlis gali užblokuoti kitus „Xiaomi“ išmaniuosius, tačiau visi duomenys rodo, jog tai yra vidinė „MIUI“ vartotojo sąsajos spraga. Taigi, visiems Telefonai.eu skaitytojams šiuo metu patariame jokiu būdu nesisiųsti šio ekrano fono į savo telefoną, ypač jeigu jis yra iš „Xiaomi Mi 9“ serijos šeimos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!